HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye - Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç ertelendi mi?

Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye, Hırvatistan'ı ağırlıyor. Lucescu yönetiminde ilk resmi maçında Ukrayna'ya yenilen Türkiye A Milli Takımı, gruptan çıkabilmek için başta Hırvatistan maçı olmak üzere kalan 3 maçı kazanması gerekiyor. Türkiye - Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Hırvatistan maçı ertelendi mi? FIFA ile UEFA açıklama yaptı mı?

Türkiye - Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç ertelendi mi?

Türkiye Hırvatistan maçı ile A millilerin 2018 Dünya Kupası heyecanı sürüyor. Mircea Lucescu'nın teknik direktörlüğünde ilk resmi maçında Ukrayna'ya 2-0 kaybeden millilerin gruptaki şansı kalan üç maça kaldı. Türkiye - Hırvatistan maçı ile çıkışa geçmek isteyen A Milli Takımı, Eskişehir'da kampa girdi ve hazırlıklara başladı. Peki Türkiye - Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Hırvatistan maçı ertelendi mi? FIFA ve UEFA'dan açıklama geldi mi? İşte detaylar...

TÜRKİYE - HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

A Milli Takımımız, Hırvatistan ile oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme maçının hazırlıklarına bu akşam Eskişehirspor Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan antrenmanla başladı. Cumartesi akşamı oynanan Ukrayna-Türkiye mücadelesinde ilk 11'de başlayan futbolcular kamp otelinde rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde tesislerde yapılan antrenmana katıldı.

A Milliler, bugün saat 18.45'te müsabakanın oynanacağı Yeni Stadyum'da Hırvatistan maçının son provasını yapacak. Bu idmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak. Antrenman öncesinde saat 18.15'te A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu stadyumda basın toplantısı düzenleyecek. Eskişehir Yeni Stadyum'da 5 Eylül'de oynanacak Türkiye-Hırvatistan karşılaşması saat 21.45'te başlayacak. Türkiye - Hırvatistan maçı tv8 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE - HIRVATİSTAN MAÇI ERTELENDİ Mİ?

Türkiye - Hırvatistan maçı, konuk takımın Kosova ile maçının yarıda kalması sonrasında ertelenmesi sonrasında tarihi değişti mi merak ediliyor. FIFA veya UEFA'dan Türkiye - Hırvatistan maçı ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Türkiye - Hırvatistan maçı 5 Eylül Salı akşamı 21.45'te oynanacak. Maç tv8'den naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE GRUPTAKİ DİĞER MAÇLARI NE ZAMAN, KİMLE?

Türkiye - İzlanda 6 Kasım 2017
Finlandiya - Türkiye 9 Kasım 2017

TÜRKİYE - HIRVATİSTAN MAÇI ADAY KADROSU

A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna ile oynadığı karşılaşmada yüzüne aldığı darbe sonucu burnunda kırık meydana gelen Serdar Aziz, aday kadrodan çıkarıldı. Hırvatistan ile 5 Eylül'de yapılacak maç için Harkiv'den A Milli Takım kafilesiyle birlikte Eskişehir'e gelen savunma oyuncusu, daha sonra kamptan ayrılarak İstanbul'a döndü.

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda bulunan futbolcular şunlar:

Cenk Gönen (Malaga), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan, Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak, Emre Mor, Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan, Tolga Ciğerci (Galatasaray), Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Cengiz Ünder (Roma), Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Arda Turan (Barcelona), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Enes Ünal (Villarreal).

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler