HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Türkiye muhtemel 11'i!

Türkiye Hırvatistan maçı ile Dünya Kupası elemeleri devam ediyor. Akşam saatlerinde oynanacak olan Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. Bayram günü oynanan Ukrayna Türkiye maçı ile sıkıntılı bir süreç yaşayna Türkiye'nin ilk 11'i de hemen hemen belli oldu gibi. A milli takım grupta 4. sırada ve play-off ümitleri sürüyor. Peki Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta ve hangi kanalda izleyici ile buluşacak? İşte detaylar!

Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Türkiye muhtemel 11'i!

Türkiye Hırvatistan maçı ile Dünya Kupası yavaş yavaş şekilleniyor. Milli takımın Dünya Kupası akibetini direkt etkileyecek olan Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak, özellikle iş günü olması nedeniyle merak ediliyor. Daha önce Türkiye milli takımı, Ukrayna'ya 2-0 mağlup oldu ve bu maçın ardından Türkiye bu grupta 4.'lüğe düştü! İzlanda ise son maçını kaybetti. Türkiye, bu akşam Hırtvatistan karşısında 3 puan alabilirse; 14 puanla 3. olacak. Grubumuzun 3. sırasında Avrupa Kupalarında dikkat çeken İzlanda var.

TÜRKİYE HIRVATİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? MAÇLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR!

Bu önemli karşılaşma saat 21.45'te başlıyor ve dünya çapında canlı yayınlanacak. Türkiye Hırvatistan maçı, Eskişehir'de oynanacak ve bu maç için tribünlerin dolması bekleniyor. Hırvatistan milli takımında en büyük eksik; Rakitic olarak öne çıktı. Bir diğer taraftan yayıncı kuruluş değişmedi ve Türkiye Hırvatistan maçı TV8'den canlı ve şifresiz izlenebilecek.

TÜRKİYE HIRVATİSTAN TAHMİNİ 11'LER!

Türkiye: Volkan Babacan, Kaan, Mehmet Topal, Çağlar, İsmail(Caner), Emre, Selçuk, Nuri, H.Çalhanoğlu, Arda, Burak

Hırvatistan: Subasic, Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivaric, Modric, Kovacic, Brozovic, Perisic, Kramaric, Mandzukic

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler