HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Twitter 24 saat canlı yayına başlıyor!

Twitter ve Bloomberg, ortaklık oluşturarak 24 saatlik canlı yayın servisi oluşturduklarını, Twitter'ın haber yayınlarına ise çok yakında başlayacağı belirtildi. Jack Dorsey ve Bloomberg, yaptığı ortak açıklamayla yeni ortaklıklarını duyurdular. Twitter, 24 saat boyunca haber yayını yapacak.

Twitter 24 saat canlı yayına başlıyor!

Twitter, Bloomberg ile ortak yayın hayatına başlıyor. Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey ve Michael Bloomberg, bugün gerçekleştirilen ortaklığı duyurdular. Uluslar arası çapta yapılan bu ortaklık çerçevesinde, Twitter internet tabanlı haber bültenleri sunacak. Twitter'ın mobil uygulamalar ve masaüstü uygulamalar aracılığı ile servis edeceği yeni tv kanalı, sadece internetten kullanılabilecek.

Yayın Bloomberg'ten internete servis Twitter'dan!

Duyuruya göre canlı yayınların kontrolünü Bloomberg operatörleri gerçekleştirecek, içerikler Bloomberg'ün kanallarında yayınlanacak ve Bloomberg'ün haber yüzleri kullanılacak. Üstelik; sadece ABD menşeili bir girişim değil, Bloomberg'ün yayında olduğu tüm ülkelerde, Twitter'ın canlı yayınları da erişilebilir olacak.

Bloomberg CEO'su Justin Smith: "Daha çok analitik ve ekonomi konularına ağırlık vereceğiz.Uluslar arası, küresel piyasalar hedefimizde olacak."

Bu açıklamayla beraber, televizyon yayıncılığının da gazetecilik ve habercilik gibi değiştiğini görüyoruz. Son yapılan araştırmalara göre, insanlar kablolu ve uydu kanallarını bırakmaya başladı ve internet tabanlı televizyon kanalları daha fazla cezbedici.

Bloomberg'ün kitlesi, ağırlıklı olarak basın servisleri, ajanslar ve ekonomistler olduğu için, bu gelişmeyle birlikte haber akışı hızında artış gözlemlenebilir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler