HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Twitter neden açılmıyor?

En çok kullanılan sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter açılmıyor.

Twitter neden açılmıyor?

Onur Aykut BAHÇIVAN - Mynet Haber Merkezi

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'a girilemiyor. Bunun nedeni ise hesabınızın hacklenmesi veya dondurulması gibi bir sorun değil. Tamamen Twitter sunucularındaki teknik bir problem veya internet bağlantısından kaynaklanan bir sorun. Tam anlamıyla sorunun ne olduğu henüz bilinmiyor. Konuya ilişkin Twitter'dan yapılan resmi bir açıklama yok. Twitter'a girişte yaşanan sorun sadece Türkiye'de mi yoksa başka ülkelerde de bu sorun yaşanıyor mu bu konu hakkında da kesin bir bilgi de yok.

HESABIMI HACKLEDİLER Mİ?

Kullanıcılar, kendi hesaplarına erişemediklerinde bunun bilgisayar veya DNS ayarlarından kaynaklarını veya hesaplarının hacklendiğini zannediyordu. Ancak olayın böyle olmadığı kısa bir süre sonra anlaşıldı. Bir çok kullanıcı bununla ilgili internette şikayetlerini dile getirdi. Twitter'da yaşanan sıkıntı bununla da sınırlı değil. Kullanıcılar kendi hesaplarına bilgisayardan giremezken bazen telefonlarından bağlanabiliyor yada bu olay tam tersi de yaşanabiliyor. Bu sorunun tam olarak neden kaynaklandığı ise henüz kesin olarak bilinmiyor.

TWITTER DUYURMUŞTU

Twitter tarafından kısa bir süre önce Status sayfasında yapılan, "Kullanıcılar, Twitter'a erişmekte sorun yaşayabilir. Mühendislerimiz şu an da bu sorunu gidermek üzere çalışıyorlar" açıklaması sorunun kullanıcılarda değil şirkette olduğunu gösteriyor. Yapılan bu açıklamanın dışında şirketten sorunun detaylarına ait bir açıklama yapılmadı.

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler