HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Twitter'a yeni özellik: 140 karakter kararından sonra 'sonraya sakla' özelliği

Twitter, yeni özellik duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 140 karakter sınırını kaldırmaya hazırlandığını duyuran Twitter, şimdi de tıpkı Facebook'taki gibi gönderilerin iletilme zamanları ayarlanabilecek. Yeni özelliğin ne zaman geleceği ile ilgili bir bilgi verilmedi. Peki, Twitter'ın yeni özelliği olan 'sonraya sakla' özelliği nasıl çalışacak? Ne zaman geliyor?

Twitter'a yeni özellik: 140 karakter kararından sonra 'sonraya sakla' özelliği

Twitter, son dönemlerde yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Ürün müdürü Jessica Shah, Twitter için getirilecek yeni özellikleri bugün kendi Twitter adresinden duyurdu. Daha önce 140 karakter sınırı ile ilgili bir güncelleme duyurulmuş, karakter limitinin artırılacağı belirtilmişti. Şimdi de daha ilginç bir özellik getiriliyor: 'sonraya sakla' özelliği. Halihazırda Facebook tarafından geliştirilen ve kullanılan 'sonraya sakla' özelliği özellikle medya grupları tarafından sıklıkla kullanılıyor. Bununla birlikte, yine Facebook'a benzer bir özellik daha duyuruldu. Tweet atılırken, 'DM olarak gönder' opsiyonu da Twitter kullanıcılarına sağlanacak.

TWITTER YEPYENİ BİR KULLANIMA SAHİP OLACAK: DM OLARAK GÖNDER, SAKLA ve BOOKMARK ÖZELLİĞİ

Twitter, kullanıcı deneyimi açısından çok daha farklı bir çevreye sahip olmaya başladı. Ürün müdürü, 'sonraya sakla' özelliğinin yanısıra tweet'leri kısa yol ile 'DM olarak gönder' özelliklerini ekleme üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bir diğer taraftan internet tarayıcılarının olmazsa olmaz özelliklerinden olan 'add to bookmark' özelliği de Twitter'da çalışacak.
Twitter bu özellikleri muhtemelen 280 karakter özelliği ile birlikte test ediyor. Bir diğer test aşamasında olan yeni Twitter özelliği 280 karakter detayının ne zaman Twitter üzerinde uygulanacağı gün, tarih olarak belirtilmedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler