HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Twitter’da Galatasaray devlerle yarışıyor

Twitter’da en çok takipçisi olan futbol kulüpleri arasında Galatasaray devlerle yarışıyor. Galatasaray’ın Twitter hesabı 6 milyon takipçiye ulaşarak; Liverpool ve Bayern Münih gibi devleri geçti.

Twitter’da Galatasaray devlerle yarışıyor

Galatasaray’ın Twitter hesabı dünyanın dev kulüpleriyle yarışıyor. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden taraftarlarıyla iletişim kuran Galatasaray, 6 milyon takipçiye ulaşarak Türkiye’nin en çok takip edilen kulübü oldu. Galatasaray’ın resmi Twitter hesabı @GalatasaraySK, 6 milyonu aşan takipçisiyle dünyanın birçok ünlü kulübünü de geçti. Galatasaray aynı zamanda Deloitte Sosyal Medya Raporu’nda da Türkiye’yi temsil eden tek Türk takımı olmayı başardı. Sarı-kırmızılı kulüp bunun üzerine taraftarına teşekkür etti.

İLK SIRADA REAL MADRİD

Galatasaray, 6 milyon aşkın takipçisiyle şu anda dünyada futbol kulüpleri arasında 6.sırada yer alıyor. Listenin ilk sırasında 17 milyon 755 bin takipçisyle Real Madrid yer alıyor. Real Madrid’in ezeli rakibi Barcelona bu sıralamada 16 milyon 431 bin takipçiyle ikinci sırada yer alıyor. İki takımın açık ara önde olduğu listenin üçüncü sırasında İngiliz kulübü Arsenal yer alıyor. Arsenal’in takipçi sayısı 6 milyon 698 bin. 4.sırada Manchester United’ın 6 milyon 610 bin takipçisi bulunuyor.

Listede 5.sırada 6 milyon 353 bin takipçiyle Chelsea yer alırken, 6.sıranın sahibi Galatasaray oldu. Galatasaray’ın 6 milyon 10 bin takipçisi bulunuyor. Galatasaray’ın hemen arkasından Liverpool geliyor.

FENERBAHÇE TAKİPTE

İlk 300 listesinin 8.sırasında ise, 4 milyon 790 bin takipçiyle Fenerbahçe bulunuyor. 1 milyon 425 bin takipçiye sahip Beşiktaş ise listede 28.sırada. Trabzonspor 76, Bursaspor 147 ve Eskişehirspor 297. sırada kendilerine yer bulan diğer kulüpler.

İŞTE TWİTTER’DA EN ÇOK TAKİPÇİSİ BULUNAN KULÜPLER


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler