HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Twitter'ın troll hesabı 'Kürşet Hoca' Kırıkkale'yi karıştırdı

Son günlerde Kırıkkale hakkında esprili ve iğneleyici tweetler atan troll hesabı @kurset_official, kentte büyük tepki çekti. Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, provokasyon uyarısı yaparak konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. Kırıkkalelilere dair çirkin paylaşımlarda bulunan hesaplara ilişkin uyarılarda bulunan Haktankaçmaz, bu şahısların kendisiyle sahur sohbeti yaptıkları yalanıyla montaj bir fotoğraf da paylaştıklarını söyledi.

Twitter'ın troll hesabı 'Kürşet Hoca' Kırıkkale'yi karıştırdı

Twitter'ın çok takipçili troll hesaplarından, Kürşet Hoca ismini kullanan @kurset_official'in, son günlerde Kırıkkale ili hakkında esprili ve iğneleyici tweetler atması kentte rahatsılık yarattı.

Yerel basından ve hesabın troll olduğunu bilmeyen takipçilerden büyük tepki alan hesap, bugün akşam saatlerinde tam anlamıyla "baltayı taşa çarptı".

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, troll hesabın paylaşımlarıyla ilgili provokasyon uyarısında bulundu.

"YASAL SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR"

"Kırıkkalelilerin çeyreği kadar cesareti ve mertliği olmadığı için sahte bir twitter hesabı kullanılarak son birkaç gündür Kırıkkaleli hemşehrilerimiz hakkında çirkin ifadeler kullanılmıştır" diyen Haktankaçmaz, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Provokasyon amaçlı söz konusu twitter hesabını yöneten bu kişi veya kişiler ahlaksızlıklarını daha ileri götürüp şahsımla sahur sohbeti yaptıkları yalanıyla montaj bir fotoğraf da paylaşmışlardır. Yakın geçmişte de milli ve manevi hassasiyeti yüksek birkaç ilimize yönelik provokasyon amaçlı benze paylaşımlar yapmış olan söz konusu sahte hesapla ilgili yasal süreçler başlatılmıştır.

TWİTTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Troll hesabı @kurset_official ise, yasal sürecin başlayacağını öğrendikten sonra Kırıkkalelilerden ve Vali'den özür diledi.

Sosyal medyadaki pek çok tanınmış troll hesap ise #KırıkkaleHocasınaSahipÇıkıyor tagıyla @kurset_official hesabına destek verdi.


En Çok Aranan Haberler