HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

UEFA Kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi - Avrupa Ligi)

UEFA tarafından düzenlenen iki büyük organizasyon için kura çekimi zamanı! Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi play off turuna kalan takımlar arasında kura çekimi yapılacak. Türkiye'yi bu turda Medipol Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde, Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde temsil ediyor. Peki kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler?

UEFA Kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi - Avrupa Ligi)

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde play off turuna kalan takımlar, dün yapılan maçlar sonrasında belli oldu. Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde, Fenerbahçe ise Avrupa Ligi'nde play off turunda ülkemizi temsil edecekler. Bu iki takımımızın play off turlarında rakipleri bugün yapılacak kura çekimi sonrasında belli olacak. Peki kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler?

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonu play-off turu kura çekimi bugün yapılacak. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki turnuvaları UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi, bugün İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek.

Tarihinde ilk kez katılmak için mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turunu geçen Medipol Başakşehir'in rakibinin belli olacağı kura çekimi, TSİ 13.00'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçları 15-16, rövanşları ise 22-23 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Deplasmanda 2-1 yendiği Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında 1-1 berabere kalarak tur atla Fenerbahçe'nin yer alacağı Avrupa Ligi kura çekimi TSİ 14.00'te belli olacak. Avrupa Ligi play-off turu ilk karşılaşmaları 17, rövanşları ise 24 Ağustos'ta yapılacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekimi TRT Spor'dan, TivibuSpor'dan ve UEFA'nın resmi sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ KİMLER?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda seri başı konumunda yer alacak. İşte rakipler...
AEK Larnaca
Shkendija
Apollon
Oleksandriya
Kızılyıldız
Videoton
Östersunds
Maritimo
Rosenborg
Panathinaikos
Sheriff Tiraspol
Hajduk Split
AEK
FH Hafnarfjardar
Suduva Marijampole
Mlada Boleslav

BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge'ü eleyen temsilcimizi play-off turunda güçlü rakipler bekliyor. Şampiyonlar Ligi bileti için son eleme turunda seri başı takımlarla karşılaşacak olan Başakşehir'in muhtemel rakipleri kesinleşti. Play-off turu kura çekimleri 4 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek.

İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri:

Sevilla
Napoli
Liverpool
CSKA Moskova
Sporting Lizbon

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler