HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ufak Tefek Cinayetler 5. bölüm izle: Son bölümde Oya ortalığı dağıttı! (6. yeni bölüm fragmanı ne zaman?

Star TV'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler 5. bölümü ile ekrana geldi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Oya ortalığı fena dağıttı. Onun deyimiyle kötüler her zaman kazanmamalı ki Ufak Tefek Cinayetler dizisinin izleyicileri de ona katılıyor! İşte kaçıranlar veya yen iden izleyecekler için Ufak Tefek Cinayetler son bölüm ile ilgilid etaylari izleme baplantısı ve Ufak Tefekler 6. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak sorusunun cevabı...

Ufak Tefek Cinayetler 5. bölüm izle: Son bölümde Oya ortalığı dağıttı! (6. yeni bölüm fragmanı ne zaman?

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm de entrikaları ve gizemleri ile izleyicileri Star TV ekranına topladı. Dizinin bu bölümünde son olarak kliniği de mühürlenen Oya'nın sabrı taştı ve ortalığı fena dağıttı. Merve ile Oya kapışması Efak Tefek cinayetler 5. bölümde iyice sertleşmeye başladı. Peki Oya ileri de ne yapacak? Ufak Tefek Cinayetler 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak ki Oya'nın Sarmaşık'ta kalıp savaşmasına dair yeni bilgiler edinelim?..

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM

Kliniği mühürlenen Oya ne yapacak merak ediliyordu ki cevabı sert oldu. Merve bu hamlesinin ardından hiç tanımadığı düşmanlar kazandı. Merve’nin korku cumhuriyetiyle Oya’nın sevgi cumhuriyeti karşı karşıya geldi!

Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkelendi. Merve’nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşandı. Arzu ise, atağa geçti. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başladı.

Sarmaşık’ta soğuk savaş tüm acımasızlığıyla sürerken cepheler arası bir aşk yeşerdi. Hem de Tam da Oya, büyük bir darbe almışken! Bu gelişmelerin yaşandığı Ufak Tefek Cinayetler son bölümü kaçırdıysanız aşağıdaki bağlantı ile bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 5. bölüm izle

UFAK TEFEK CİNAYETLER 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Son bölüm sonrası merakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı büyük ihtimalle Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Şimdiye kadar Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanları Salı günü çıkıyordu ama 5. bölüm fragmanı Perşembe günü yayımlandı. Ufak Tefek Cinayetler 6. yeni bölüm fragmanı da Salı günü çıkmadığına göre Perşembe günü çıkması kuvvetle muhtemel.

UFAK TEFEK CİNAYETELR 4. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynadı. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalıştılar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değildir. Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düştüler. Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun kuruldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler