HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz: 500 bin ülkücü ile hazırız

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kerkük için '5 bin ülkücü hazır' açıklamasına '500 bin ülkücü ile hazırız' diyerek destek verdi. Kılavuz, ' Kimse bu işleri oyun oynamak sanmasın. Hele ki sefil, zavallı bu işlerle meşgul olmasın. Sonunun hazin olacağını aklından çıkarmasın' ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Kuzey Irak'ta Kerkük'ü de kapsayan referandumla ilgili '5 bin değil, samimiyetle 500 bin ülkücü olarak hazır ve nazırız. Geriye dönmeyi düşünmeyerek sadece Allah’a teslim oluruz.' dedi.

Pamukkale ilçesindeki Ülkü Ocaklarına ait Alpaslan Türkeş Talebe Yurdu’nun açılışı için Denizli’ye gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kuzey Irak'ta Kerkük'ü de kapsayan referandum hakkında "5 bin ülkücü hazır" diyen MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli’nin sözlerini hatırlatarak, "Atalarımızın emaneti, ecdadımızın yadigari Kerkük’te ve birçok Türkmen coğrafyasında askerimizle muhatap olamayacak aşağılık Barzani maalesef sözde referandum yaptı. Oradaki Vatanda coğrafyamızı işgal etmek, soydaşlarımızı yok etmek istiyor. Liderimiz Devlet Bahçeli milli meselelerdeki duruşunu göstermiştir. En az 5 bin gönüllü ülkücü olarak soydaşlarımızın dirliği, birliği, beraberliği, huzuru için gitmeye hazır olduğunu ifade etmiştir. Evet biz de şunu ifade etmek istiyoruz; şakamız yoktur, Oyun da oynamıyoruz, 1968'de şahadet şerbetini içen Nuri Kılıç ve diğer şehitlerimiz olduysa vatan, millet şahidimizdir 5 bin değil, samimiyetle 500 bin ülkücü olarak hazır ve nazırız. Geriye dönmeyi düşünmeyerek sadece Allah’a teslim oluruz. İmanımızla, inancımızla soydaşlarımıza olan sorumluluğumuzla geri dönmemek adına yol revan oluruz. Kimse bu işleri oyun oynamak sanmasın. Hele ki sefil, zavallı bu işlerle meşgul olmasın. Sonunun hazin olacağını aklından çıkarmasın” dedi.

BAHÇELİ: 5 BİN ÜLKÜCÜ HAZIR, BLÖF YAPMIYORUZ

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de 'En az 5 bin ülkücü Türk kentlerindeki birlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir' ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli, "Emperyalizm sınırlarla oynamaktadır, insan ve toprak varlığına kastetmek için çoktan devrededir. Türkiye'nin güvenliği de bıçak sırtındadır. Bir aşiret lideri çıkıp haddini hududunu aşarak bağımsızlıktan bahsedebilmektedir. Hayal peşinde koşan Peşmerge başı kabusla tanışacak, ısrar ve inadı sürerse belasını muhakkak bulacak. Barzani tüm itirazlara rağmen 25 Eylül korsan referandumunu gerçekleştirmiştir. Devlet kurdum demekle devlet kurulmaz. Hadi bağımsız olayın demekle de bağımsızlık gerçekleşmez" dedi.

"Kerkük elden giderken gece başımızı yastığa huzurla koyamayız" diyen Bahçeli, şunları söyledi:

"En az 5 bin ülkücü Türk kentlerindeki birlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir. Blöf yapmıyoruz palavradan konuşmuyoruz. Bu konuda şakamızın da olmadığını altını çizerek belirtmeyi yaralı buluyorum. Türkmenlerin hakları çiğnenirken biz rahat olamayız. Kerkük elden giderken gece başımızı yastığa huzurla koyamayız. Barzani derhal aklını başına almalıdır. Referandumu tümden iptal etmelidir. O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-i Milli uyanacak 81 Düzce'den hemen sonra 82 Kerkük, 83 Musul deme hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır''


En Çok Aranan Haberler