HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uludağ’da kar kalınlığı 2 metreyi aştı

Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan 'Sibirya soğuğu' yaşamı olumsuz etkiliyor.

Uludağ’daki kar kalınlığı 2 metre 15 santimetreye ulaştı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO ve BUDO’nun bazı seferleri iptal edildi.

Kış turizminin önde gelen merkezlerinden Uludağ’da kar yağışı etkisini arttırdı. 1 haftadan bu yana aralıklarla devam eden yağışla birlikte kar kalınlığı Uludağ’da 2 metre 15 santimetreye ulaştı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 11 dereceye kadar düştüğü zirvede kar yağışının hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Bursa kent merkezinde de sabahın ilk saatlerinde kar yağışı başladı. Sıcaklığın sıfır dereceye düştüğü kent merkezinde ise kar kalınlığı 1 santimetre olarak ölçüldü.

DENİZ ULAŞIMI AKSADI

Marmara Denizi’ndeki olumsuz hava koşulları deniz ulaşımında da aksamalara neden oldu. İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi’nin (İDO) saat 07.30’daki Bandırma-Yenikapı- Bostancı, 08.00’deki Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00’daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin deniz otobüsü işletmesi BUDO’nun da 07.00’deki Bursa-İstanbul-Kabataş, 08.00’deki İstanbul-Bursa deniz otobüsü seferi yapılamazken, 09.00’daki Bursa-İstanbul, 09.30’daki Armutlu-İstanbul, 10.45’teki İstanbul-Bursa, 12.00’deki Bursa-İstanbul, 12.30’daki İstanbul-Bursa deniz otobüsü seferleri iptal edildi. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler