HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulusal TV'den Gülen'e büyük tuzak!

Ulusal Kanal, Hükümet ile Gülen ceamaati'ne yönelik büyük bir komploya imza attı.

Ulusal TV'den Gülen'e büyük tuzak!
Cemaatin yayın organı Herkul.org'da bulunan ve Samanyolu TV'de de yayınlanan bir video Ulusal Kanal tarafından, öyle bir hale getirildi ki izleyenler duyduklarına gördüklerine inanamadı.. Videoda Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen'in Başbakan Erdoğan'a yönelik ağır ithamlarda bulunduğu iddia ediliyor.
Ancak videonun orjinali, yani üzerinde oynanmamış hali bambaşka. İnternethaber'in özel haberine göre; Videoda Gülen'in "Müslüman ifadesinin ne anlama geldiği"ne dair yorumları var. Gülen videoda Müslümanların neler yapmaları ve neler yapmamaları gerektiğine dair tavsiyelerde buluyor.
Ulusal Kanal ise Gülen sanki bu sözleri Erdoğan alehyine söylemiş gibi bir yayın yaparak son yılların en büyük skandalına imza attı. Videonun başındaki seslendirmede, ""MİT Müstaşarı Hakan Fidan'ın şüpheli sıfatırla ifadeye çağırıldığı gece Fethullah Gülen'in doğrudan Başbakan Erdoğan'a mesajlar verdiği bir konuşması hekül. org adlı internet sitesinden yayınlandı. Gülen, Erdoğan'ın adını geçirmeden çok ağır mesajlar verdi. İşte MİT operasyonun düğmesine basıldığı gün Fethullah Gülen'in yayınlanan görüntüleri"" denilerek büyük bir çarpıtmaya imza atılıyor..
Samanyolu Haber'de yayınlanan videonun içeriğinde ise Erdoğan ve Hakan Fidan'la ilgili her hangi bir yorum içermediği görülüyor...
**SKANDAL SANAL ORTAMDA**
Videonun Ulusal Kanal'da yayınlanmasının hemen ardından skandal sanal ortamda yaşandı. Görüntülerin üzerine "**Samanyolu Haber**" logosu bindirerek servis edilen haberde, "Gülen ile AK parti arasında kavga var" söylentisine vurgu yapılıyor.
İşte Ulusal Kanal'da hazırlanan montajlanmış video görüntüleri...

[Fethullah Gülen'e büyük tuzak!](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Fethullah Gülen'e büyük tuzak!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler