HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversite öğrencilerine deprem ve yangın tatbikatı

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Osmaniye Kız Yurdu Müdürlüğünde, Osmaniye AFAD ve Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü koordinesi ile afet bilinci eğitimi ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.Osmaniye AFAD eğitim uzmanının öğrenci ve yurt çalışanlarına afet bilinci hakkında bilgilendirme yapmasının ardından, teorik bilgilerin uygulamaya geçirilmesi amacıyla itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürme tatbikatı yapıldı.Ardından deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Üniversite öğrencilerine deprem ve yangın tatbikatı

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Osmaniye Kız Yurdu Müdürlüğünde, Osmaniye AFAD ve Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü koordinesi ile afet bilinci eğitimi ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.
Osmaniye AFAD eğitim uzmanının öğrenci ve yurt çalışanlarına afet bilinci hakkında bilgilendirme yapmasının ardından, teorik bilgilerin uygulamaya geçirilmesi amacıyla itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürme tatbikatı yapıldı.
Ardından deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat gereği yurt binasının 3. katında mahsur kalan bir öğrenci kurtarıldı.

Üniversite öğrencilerine deprem ve yangın tatbikatı

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler