HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversiteyi yasa boğan ölüm! Arabada kalp krizi geçirip kaza yapmıştı

Fatih Balat’ta kalp krizi geçirdikten sonra geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan öğretim görevlisi Ezgi Tarakçı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Fatih Balat'ta 5 Ekim'de kalp krizi geçirdikten sonra geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan öğretim görevlisi Ezgi Tarakçı'nın tedavisi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürüyor.

Fatih, Balat'ta bulunan özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Ezgi Tarakçı, seyir halinde olan otomobilinin içinde kalp krizi geçirmiş, ardından direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde bulunan araçlara çarparak ilerlemiş, yol kenarında bulunan bir kafede çalışan Özgür G.'ye çarparak durabilmişti. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen ekipler ise yaralı Ezgi Tarakçı ve Özgür G.'yi hastaneye kaldırarak tedavi altına almıştı.

Sağlık ekipleri tarafından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Ezgi Tarakçı, yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen genç öğretim görevlisini aile yakınları ve okul arkadaşları hastanede yalnız bırakmadı.

11 GÜN SONRA KÖTÜ HABER GELDİ

Kötü haber ise bugün geldi. Tarakçı'nın hayatını kaybettiği, çalıştığı özel üniversitenin resmi internet sitesinden ve hesaplarından da duyuruldu.


En Çok Aranan Haberler