HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü avukat kaza yaptı: 2 ağır yaralı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden Avukat Fehmi Erenoğlu ormanlık alana yuvarlandı. Meydana gelen kazada ünlü avukat ve aynı zamanda Deniz Gezmiş'in arkadaşı olan Fehmi Erenoğlu ve müvekkili ağır yaralandı. Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Erenoğlu ve müvekkilinin hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

Ünlü avukat kaza yaptı: 2 ağır yaralı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedip ormanlık alana yuvarlanan Deniz Gezmiş'in arkadaşı ünlü avukat Fehmi Erenoğlu (73) ve müvekkili olduğu belirtilen T.M. ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Söğütgediği Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Müvekkili olduğu belirtilen T.M. ile birlikte 17 UY 078 plakalı otomobiliyle Bayramiç'ten Çan yönüne giden Deniz Gezmiş'in arkadaşı ünlü avukat Fehmi Erenoğlu, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan otomobil yandaki ormanlık alana yuvarlandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri sıkıştıkları yerden çıkardıkları T.M.'yi Çan Devlet Hastanesi'ne, Erenoğlu'nu ise Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Erenoğlu, buradaki ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. T.M. ve Erenoğlu'nun hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA


En Çok Aranan Haberler