HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti

Alternatif tıbbın ünlü ismi Ömer Coşkun, dün gece böbrek yetmezliği nedeni ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ömer Coşkun kimdir?

Yaptığı bitkisel karışımlarla çoğu hastalığa çözüm bulduğunu iddia eden Ömer Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Tedavi etmeye çalıştığı kişiler kadar tepkiler de alan ve son olarak Arzu Ayşe Bağrıaçık'ın ölümünden sorumlu tutulan ve Ömer Çoşkun, Amerika'da kanser tedavisi görüyordu. Coşkun Türkiye'ye döndüğünde böbrek rahatsızlığı nedeni ile hastaneye yattı.

YABANCI DİL EVRAKLARINDA SAHTECİLİK YAPMIŞTI

Tüm televizyon kanallarına çıkan ve alternatif tıbbın mimarı olarak bilinen Coşkun'un vefatını sosyal medyada duyuruldu. Hasta insanları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Çoşkun, önceleri yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştı.

SİCİLİ CEZA DOLU

Ömer Coşkun, 2005 yılında Adana'da muayenehane açmıştı. Aynı yıl, meslek kurallarına ve yönetmeliklere aykırı davranmaktan Adana Tabip Odası Onur Kurulu kararıyla para cezasına çarptırıldı. Bir yıl sonra da uzmanı olmadığı halde hasta tedavi etmekten ikinci soruşturma açılınca oda üyeliğinden istifa etmek zorunda kaldı. Muayenehanesini resmi olarak kapattı fakat faaliyete devam etti.

ÖMER COŞKUN KİMDİR?

Ömer Coşkun, 5 Mart 1970 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Eğitim hayatının ilk ve orta öğretimini Adana'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

İlk doktorluk görevine Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde yer alan Ihlara Kasabası'nda pratisyen hekim olarak başlayan Ömer Coşkun, 1994'te tıpta uzmanlık sınavını kazandı ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladı.

Uzmanlığını elde ettikten sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde, Tüp Bebek Merkezleri'nde ve daha birçok sağlık merkezinde çalışmalara katıldı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde hekimlik görevi sürdüren Ömer Coşkun, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı'na 2001'in Kasım ayında yardımcı doçent olarak atandı.

26 Şubat 2017'yi 27 Şubat'a bağlayan gecede tedavi gördüğü hastanede böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler