HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlülerin adli tıp raporu çıktı

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlülerin Adli Tıp raporu geldi.

Ünlülerin adli tıp raporu çıktı

Uyuşturucudan ifade veren Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren'in Adli Tıp raporu çıktı. İki ünlününkokain kullandığı tespit edildi.

Vatan'ın haberine göre, İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan oyuncu Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren'in, Adli Tıp Kurumu 'nda yapılan incelemeler sonrası hazırlanan raporu emniyete ve savcılığa ulaştı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 9 aylık teknik takibin ardından Ocak ayında düzenlediği operasyonda, aralarında şarkıcı Cenk Eren, Çağatay Ulusoy ve Camal Hünal'ın da bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı.

Cenk Eren ve Cemal Hünal, kan, tükürük ve kıl örneklerinin alınmasından sonra Adli Tıp Kurumu'ndan serbest bırakıldı. Eren ve Hünal'ın içici oldukları belirtilerek savcılık talimatıyla salıverildikleri belirtildi. Cenk Eren emniyet çıkışında "Serbest bırakıldım. Şimdi evime gidiyorum" dedi.

Suçlamayı reddetmişti

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Çağatay Ulusoy sessiz kalırken, Cenk Eren "Sadeceifade vermeye geldim" diyerek suçlamaları kabul etmemişti.

Kan örneği

Ancak Adli Tıp Kurumu'nun Cenk Eren ve Çağatay Ulusoy hakkında düzenlediği raporlar, emniyet ve savcılığa yeni ulaştı. Adli Tıp Kurumu, Cenk Eren ve Çağatay Ulusoy'un kokain kullandığını raporla tespit etti. Çağatay Ulusoy emniyetteki ifadesinde uyuşturucu kullandığınıitiraf etmişti.

Güncel haberler


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler