HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uygulama ve Web Sitelerinizi Yurtdışına Açma Zamanı!

Mobil uygulama geliştiriciler ve web sitesi sahipleri girişimlerini global pazarlara taşımak için artık daha çok efor sarfediyor. Hem yatırım alma konusunda daha sağlıklı adım atabilmek, hem de pazar payı konusunda daha büyük hedeflere erişebilmek için pek çok girişimci bugün ilk adım olarak global bir marka yaratarak yavaş yavaş yurtdışı açılımlarını gerçekleştiriyor.

Uygulama ve Web Sitelerinizi Yurtdışına Açma Zamanı!

Protranslate.net bu global vizyonda ilerleyen girişimlerden bir tanesi. Türkiye’den hizmet vermeye 2015 senesinde başlayan Protranslate, bugün pek çok ülkeye profesyonel tercüme hizmeti ihraç eder hale gelmiş. 2017 senesinde özellikle odağına MENA bölgesi ülkelerini alan Protranslate, bir online profesyonel tercüme hizmetleri platformu. [

Türkçe İngilizce profesyonel tercüme](https://www.protranslate.net/tr/turkce-ingilizce-ceviri/) hizmetleri gibi yaygın hizmetlerin yanında web sitesi tercüme, mobil uygulama lokalizasyonu, altyazı tercümesi gibi hizmetleri de protranslate’in online platformu üzerinden 40’tan fazla dilde almak mümkün.

Henüz 2 yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen müşterilerinin %30’unu Arap bölgesi ülkelerinden almayı başaran Protranslate, bu bölgelere hizmet vermek isteyen girişimciler için de iyi bir örnek. Her ne kadar bu bölgeye açılmanın kolay olmadığını kurucuları belirtse de, sistemi oturttuktan sonra bu bölgeye yaptıkları açılımın ne kadar doğru bir adım olduğunu anladıklarını belirtiyorlar. İlk etapta yaşanılan ekip oluşturma, pazarlama konusundaki aksaklıklar ve ödeme alma sıkıntıları gibi problemleri aştıktan sonra işlerin daha keyif verici bir hal aldığını belirten Protranslate kurucu ortağı Kerem KALKANCI, bu bölgede yaratılan başarıdan sonra en geç 2018 senesi başında Avrupa’da bir ülkeyi hedef alarak global açılımlarına devam etmek istediklerini belirtti.

Protranslate üzerinden tercüme hizmeti almak oldukça kolay. Bir tercüme bürosunu fiziksel olarak ziyaret etmek yerine, elektronik ortamdaki belgenizi Protranslate.net adresindeki siteleri üzerinden sisteme yüklüyorsunuz, içerisindeki kelime sayımını otomatik olarak yapan sistem, siz tercüme yapılacak dil seçeneklerini ve tercih ettiğiniz uzmanlık alanı, yeminli ve noterli gibi seçenekleri seçtikten sonra size anında tercüme ücretini gösteriyor, ödemenizi yaptıktan sonra da siparişinizi profesyonel tercüman havuzunlarındaki belgenizin içeriğine göre o konuda uzman bir tercümana iletiyor. Tercümesi biten belgenizin son kontrolleri de yine o dilde uzman farklı bir kişi tarafından yapıldıktan sonra size son hali yine online olarak teslim ediliyor. Arzu ederseniz de noterli ve yeminli belgeleriniz için kargo seçenekleri mevcut.

Protranslate’in önümüzdeki günlerde adını çok duyacağız gibi görünüyor. Girişimin kurucularına başarılar diliyoruz!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler