HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

VakıfBank altın hesabı açmak isteyenleri şubelerine bekliyor

Altın yatırımcıları için VakıfBank, Altın Çağı Hesabı'nı hazırladı. Hesap işletim ücreti ödemeyeceğiniz VakıfBank Altın Çağı Hesabı'nda, altın alım satınlarınızı da kolayca gerçekleştirebileceksiniz.

VakıfBank altın hesabı açmak isteyenleri şubelerine bekliyor

Vakıfbank, 'Altın Çağı Hesabı' ile altın hesabı açmak isteyenleri şubelerine bekliyor. Vakıfbank, altın hesabı ile altınlarınızı güvenle korumanızı amaçlıyor. Evinde, 'yastık altında' altını olanları altın hesabı açtırmaya çağıran Vakıfbank, hırsızlık ve çalınma riski olmadan altınlarınızı hesaplarında sizler için muhafaza ediyor ve bunun için sizlerden herhangi bir hesap işlem ücreti talep etmiyor. Vakıfbank'ın altın hesabını tercih edenler önemli bir yatırım aracı olan altını hesap üzerinden alıp satabiliyor ve altın değer kazandıkça sizin Vakıfbank 'Altın Çağı Hesabı'nda duran altınlarınız da değer kazanıyor.

VAKIFBANK ALTIN ÇAĞI HESABI

Vakıfbank'ta Altın Çağı Hesabı açtırarak, hem gram cinsinden altın alıp satabilir, hem de düzenli altın birikimi talimatı vererek bütçenizden ayıracağınız belirli tutarlarla gram bazında altın satın alarak tasarrufta bulunabilirsiniz. Böylece altınınızı çoğaltabilirsiniz. Altın Çağı Hesabı; 0,01 gram ve katları şeklinde altın alıp satmanızı sağlayan bir vadesiz Altın Depo hesabıdır. Altın Çağı Hesabınızdan Vakıfbank herhangi bir hesap işletim ücreti almamaktadır. Faizsiz bir yatırım aracı olan Altın Çağı Hesabında altın değer kazandıkça sizin de Vakıfbank'ta yapmış olduğunuz birikim değerlenir. Ayrıca VakıfBank'ın Altın Çağı Hesabı sizlere daha avantajlı kurlardan alım-satım işlemlerinizi gerçekleştirme imkanı sunar. Yine önemli bir nokta olarak Vakıfbank bu hesap ile sizlere altınlarınızı hırsızlık ve çalınma riski olmadan, işçilik kaybı taşımadan hesabınızda altınlarınızı biriktirmenizi sağlar.

Vakıfbank Altın Çağı Hesabı bulunanlar altın alım-satım işlemlerini İnternet Bankacılığı'ndan, Vakıfbank ATM ve şubelerinden gerçekleştirebilir. Hesabınız için Düzenli Altın Birkimi Talimatı ile talep edeceğiniz aralıklarla Vadesiz TL hesabınızdan Altın Çağı Hesabınıza otomatik olarak gram bazında altın alışı yapabilirsiniz. Bu talimatı asgari 100 TL veya 1 gram'dan başlayan tutarlarda verebilirsiniz. Yine Düzenli Altın Birikimi Talimatını, Vakıfbank İnternet Bankacılığı ve şubelerinden verebilir, istediğiniz zaman talimat bilgilerini görüntüleyebilir veya iptal işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

VAKIFBANK HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler