HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali kuaför açılışına özel uçakla geldi

Isparta Valisi Memduh Oğuz, hayırsever Ferhat Uzunlu'nun oğlunun güzellik salonunun açılışı için özel uçakla Kayseri'ye geldi

Vali kuaför açılışına özel uçakla geldi
Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret eden Oğuz, daha sonra birlikte güzellik salonunun açılışını yaptı.
Isparta Valisi Memduh Oğuz, dün Isparta'dan özel uçakla Kayseri'ye geldi. Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret eden Memdun Oğuz, Isparta'ya yatırımlar ve hayırlar yapan Yozgatlı işadamı Ferhat Uzunlu'nun oğlu Denizhan Uzunlu'nun Erciyesevler Mahallesi Sivas caddesi üzerindeki Royal Derm Güzellik Salonunun açılışına katıldı.
Burada bir konuşma yapan Isparta Valisi Oğuz, şöyle dedi: "Isparta'dan buraya sadece bu açılış için geldim. Bu arada göreve Kayseri'de yeni başlayan valimize de 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundum. Hayırsever işadamı Ferhat Uzunlulu, kendisi Ispartalı olmamasına karşın kentimize birer ilkokul, cami, aşevi gibi hayırlar yaptırdı. İnsanlar her zaman iyiyi, güzeli, hakkı ararlar. Ferhat Uzunlulu'nun çocukları da umarım çok kazanıp, hayırlar yaparlar. Açılış için Kayseri'ye küçük özel bir uçakla geldim. Burada olmaktan çok mutluyum."
Kayseri Valisi Orhan Düzgün de, bu tesisin açılışına Isparta Valisi Oğuz'a eşlik ederek geldiğini anlatırken, "Güzellik salonunun işletmecilerine hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi. Kayseri Valisi Düzgün, kurdele kesimi ardından güzellik salonundan ayrılırken, Isparta Valisi ise, güzellik salonunun gezerek, işletmecilerden bilgi aldı Yaklaşık 1000 metrekarelik alandaki güzellik salonunda, tuz terapisi, vip odaları, gelin odası, ozon tepavi kapsülü, zayıflama üniteleri ve kuaför bölümleri yer alıyor.
**'İNŞALLAH JETİMİZ DE OLUR'**
Kayseri'de işadamı Ferhat Uzunlu'nun oğlu Denizhan Uzunlu'na ait güzellik salonun açılışına katılan Isparta Valisi Memduh Oğuz, açılış için Kayseri'ye hava yoluyla gittiğini doğruladı. Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nda ER-AH Havacılığa ait eğitim amaçlı kullanılan tek motorlu uçakla yolculuk yaptığını anlatan Vali Oğuz, "ER-AH Havacılığa bağlı pilotlar Muğla ve Adana gibi illere sık sık eğitim amaçlı uçuş düzenliyor. Benzer bir uçuş bugün Kayseri'ye düzenlendi. Eğitim uçuşuna ben de katıldım. Bu şekilde Kayseri'ye geldim. Ama özel uçak geldi diyorlar. Keşke olsa. İnşallah bir gün jetimizde olur" dedi.
Eğitim amaçlı yapılan uçuş için her hangi bir ödeme yapılmadığını da aktaran Vali Oğuz, "Ne parası vereyim. Zaten bu eğitim uçaklarına herkes binmiyor. Korkuyorlar. Ben binip uçtum" diye espri yaptı.
Ziyareti kapsamında Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü de makamında ziyaret ettiğini belirten Vali Oğuz, aynı uçakla akşam saatlerinde Isparta'ya döneceğini de sözlerine ekledi. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler