HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali yardımcısından sunucuya protokol uyarısı

Zonguldak'ta vergi rekortmenleri gecesinde sunucu krizi yaşandı.

Vali yardımcısından sunucuya protokol uyarısı

Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, 2014 yılının gelirler ve kurumlar vergisi rekortmenlerinin ödül töreninde protokol listesinin ikinci sırasındaki 3’üncü Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek’in yerine Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in ismini anons etmediği ve saygı duruşu öncesinde Atatürk’ü anmadığı gerekçesiyle sunucuyu uyardı. Bunun üzerine sunucu özür diledi.

Emirgan Oteli’nde düzenlenen törene, 3'üncü Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Zonguldak Belediye Başkanı CHP’li Muharrem Akdemir, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Altun, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Necip Topuz, daire müdürleri ve bazı sivil toplum temsilcileri katıldı.

Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, konuşmasına başlamadan önce iki önemli uyarıda bulunacağını söyledi. Mailoğlu, “Sevgili sunucu arkadaşımız iki küçük hata yaptı. Yanlış anlamaları önlemek adına onların altını çizme gereği duyuyorum. İnşallah diğer kurumlarımızın organizasyonlarında bu tür hataların olmamasını arzu ederim.Sayın Garnizon Komutanımız protokolün iki numarasıdır. Onu selamlamayı unuttu. Bir de heyecanla saygı duruşunda cümlenin öznesini kurmadı. Ulu Önder Atatürk, bütün Türk büyüklerive bu ülkenin kalkınmasında emeği geçen madencisinden işverenine kadar bütün özel sektörü anmalıydı. Onun adına ben anma gereği duyuyorum” dedi.

Bunun üzerine sunucu aynı zamanda avukat Şahika Canbolat Özkan ise, hatalarından dolayı özür diledi. Özkan, “Bu benim profesyonel işim olmadığı için şimdiden’ affola’ diyorum. Garnizon Komutanımız Birol Şimşek’ten de özür diliyorum” diye konuştu.

Törende, protokol üyelerince kurumlar vergisinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarına, Çanakçılar Seramik ve Yurtbay Seramik temsilcilerine, gelir vergisinde iş adamı Fazlı Erdoğan ile iş adamı Mustafa Çevik'e plaket verildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler