HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali'den kürtçe veda

Bursa Valiliği’ne atanan Münir Karaloğlu, kendi twitter adresinden Kürtçe olarak "Allah hepinizden razı olsun (Xwede ji te razi be)” twiti atarak Vanlılarla vedalaştı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bayram öncesinde onayladığı Valiler Kararnamesi çerçevesinde Van’dan Bursa Valiliği’ne atanan Münir Karaloğlu, twitter adresi üzerinden Vanlılarla vedalaştı. Vanlılara, çalışma arkadaşlarına, işadamlarına, gazetecilere, sivil toplum mensuplarına ve siyasetçilere teşekkür eden Karaloğlu, “İnaniyorum ki Van Umranı'nda hep birlikte hoş bir seda bıraktık. Allah hepinizden razı olsun (Xwede ji te razi be).

Van bana çok şey öğretti. Kendimi aynı zamanda Vanlı hissediyorum. Bursa'da bir hemşehriniz olduğunu unutmayın. Hepimiz insanız. Kusurlarımız olabilir. Belki kalp kırmışımdır. Bilmeden kırdığım herkesten helallik diliyorum” dedi. Van depreminin ardından şehrin tekrar toparlanması için canla başla çalıştıklarını dile getiren Karaloğlu, “Bir deprem yaşadık. Canlar kaybettik. Depremin yaralarını birlikte sardık. Bir yılda adeta yeni bir şehir kurduk. Bugün Van Turizm başta olmak üzere yatırımcılar için önemli bir cazibe merkezi. Bu cazibe millete iş aş üretiyor” diye açıklamada bulundu. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler