HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van'dan son dakika korkutan deprem haberi!

Van'ın Gevaş ilçesinden gelen son dakika habere göre, bölgede 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 19.30'da merkez üssü Gevaş ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi. 4,5'lik depremin ardından saat 21.15 sularında yine Van'ın Gevaş İlçesi'nde 4,1 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi.

Van'ın Gevaş ilçesinde deprem meydana geldi. Son dakika habere göre, Richter ölçeğine göre deprem 4.5 büyüklüğünde oldu. Saat 21.15 sularında yine Van'ın Gevaş İlçesi'nde 4,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ile Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nden alınan bilgiye göre saat 19.30'da merkez üssü Van'ın Gevaş İlçesi Kazanç Mahallesi'nde Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 5.3 kilometre derinliğinde Van merkezde hafif olmak üzere çevre ilçelerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Sarsıntı ile kısa süreli panik yaşayan bazı vatandaşlar sokaklara çıktı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler