HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vardar Fenerbahçe maç özeti izle: Fenerbahçe, Vardar ovasında kayboldu! (Vardar 2-0 Fenerbahçe)

Vardar Fenerbahçe maç özeti haberimizde. UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Üsküp'te karşılaşan Vardar ile Fenerbahçe karşılaşmasından ev sahibi takım 2-0 glaip ayrıldı. Forvetten yoksun Fenerbahçe, çok basit hatalar ile turu zora soktu. Son vuruşları yapamayan Fenerbahçe, Vardar'a karşı baştan sona üstün oynasa da istenilen golü atamadı. Maçın son dakikalarında Mehmet Topal ters vuruşla golü kendi kalesine attı, De Souza kırmızı kart gördü. İşte Vardar Fenerbahçe maç özeti...

Vardar Fenerbahçe maç özeti izle: Fenerbahçe, Vardar ovasında kayboldu! (Vardar 2-0 Fenerbahçe)

Fenerbahçe, Vardar deplasmanında adeta çöktü. UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk karşılaşmasında Makedonya'nın başkenti Üsküp'te karşı karşıya gelen Vardar ile Fenerbahçe maçından gülen takım ev sahibi oldu. Fenerbahçe, Vardar maçına hızlı başladı, Şener ile sağ taraftan sürekli bindirmeler yaptı fakat yaptığı ufak(!) hatalar ile 2-0 kaybetti.

Forvette Ahmethan Köse ile başlamak zorunda kalan Fenerbahçe, bir türlü son vuruşları yapamadı. İkinci yarıda oyuna giren Soldado'da etkili olmadı. Maçın son dakikalarında Mehmet Topal ters kafa vuruşuyla golü kendi kalesine atarken De Souza kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Fenerbahçe'nin turu geçmek için, Vardar'ı haftaya oynanacak rövanş maçında gol yemeden 3 ve üstü farklı yenmesi lazım. İşte Vardar Fenerbahçe maç özeti, önemli anları ve goller...

VARDAR FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ

Vardar ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, maça forvette genç Ahmethan'a yer verdi. Genç futbolcu, Vardar defansı arasında adeta kayboldu ve etkisiz kaldı. UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk karşılaşmasında Vardar ile Fenerbahçe, II. Filip Arena Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, Şener'in sağdan bindirmeleri ile golü aradı. Valbuena, Dirar ile Vardar kalesini yoklayan Fenerbahçe, istediği son vuruşları yapamadı ve bir türlü meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı.

Dakikalar 20'yi gösterirken Vardar'ın ilk defa Fenerbahçe kalesine doğru yaptığı atakta Barseghyan, Skrtel'i rahat bir şekilde geçerek takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra Vardar, kendi sahasına çekildi. Fenerbahçe üstüste ataklar geliştirse bile defansı ve kaleci Gacevski'yi geçemedi.

Maç böyle bitecek derken 90+2'de Mehmet Topal ile Kameni arasındaki anlaşmazlık, Vardar'ı Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçirdi. Mehmet Topal, defansa gelen topu ters kafa vuruşu ile kaleciye vermek isterken Kameni'nin öne çıkması sonucu top ağlarla buluştu. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe bir şok da De Souza'nın kırmızı kart görmesi ile yaşadı. 90+3'de Josef De Souza, rakibine attığı tekme ile direkt kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı.

Böylece Vardar, Fenerbahçe karşısında hiç ummadığı bir galibiyeti elde etti. Fenerbahçe'nin tur atlaması için Vardar'ı İstanbul'da 3-0 gibi farklı bir skorla yenmesi gerekir. Vardar - Fenerbahçe maçının özetini, önemli anlarını ve gollerini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Vardar - Fenerbahçe maç özetini izlemek için tıklayınız

VARDAR FENERBAHÇE MAÇINDAN ÖNEMLİ POZİSYONLAR

6. dakikada Şener Özbayraklı'nın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Ozan Tufan'ın çektiği şutta, meşin yuvarlak kaleci Gacevski'de kaldı.

8. dakikada sol kanatta topla buluşan Hasan Ali Kaldırım'ın yerden ortasında altıpasta Ahmethan Köse'den önce Vardar savunması topa müdahale ederek, tehlikeyi uzaklaştırdı.

16. dakikada Valbuena'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Şener Özbayraklı'nın şutunda, top üstten auta gitti.

20. dakikada Vardar, Barseghyan'ın golüyle öne geçti. Mehmet Topal'ın uzaklaştıramadığı topla sol çaprazda buluşan Barseghyan, Skrtel'i de geçerek topu Kameni'nin sağından ağlarla buluşturdu: 1-0

28. dakikada, sağ çağrazda topla buluşan Dirar'ın şutunda, kaleci Gacevski son anda topu kornere çeldi.

Vardar, Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

54. dakikada Valbuena'nın sol çaprazdan ceza sahasına yaptığı ortada, arka direkte topla buluşan Ahmethan Köse'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

75. dakikada Valbuena'nın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, top üstten az farkla auta gitti.

81. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Chahechouhe'nun ceza sahasına ortasında, Soldado'dan seken topu önünde bulan Ozan Tufan'ın vuruşunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı.

90+2. dakikada Vardar farkı ikiye çıkardı. Vardar atağında ceza alanı içinde Mehmet Topal'ın kafayla kaleci Kameni'ye gönderdiği top, ileri çıkan Kamerunlu kalecinin üzerinden ağlarla buluştu: 2-0

Fenerbahçe sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Rövanş karşılaşması 24 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.

VARDAR 2-0 FENERBAHÇE

Stat: II. Filip Arena

Hakemler: Luca Banti, Matteo Passeri, Fabiano Preti (İtalya)

Vardar: Gacevski, Hambartsumyan, Grncarov, Novak, Demiri (Dk. 46 Brdarovski), Nikolov, Spirovski, Kojasevic (Dk. 67 Jigauri), Felipe, Blazevski (Dk. 85 Gligorov), Barseghyan

Fenerbahçe: Kameni, Şener Özbayraklı (Dk. 71 Chahechouhe), Mehmet Topal, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Dirar, De Souza, Ozan Tufan (Dk. 82 Isla), Valbuena, Alper Potuk, Ahmethan Köse (Dk. 64 Soldado)

Goller: Dk. 20 Barseghyan, Dk 90+2 Mehmet Topal (Kendi kalesine) (Vardar)

Kırmızı kartlar: Dk. 89 Grncarov (Vardar), Dk. 90+3 De Souza (Fenerbahçe)

Sarı kart: Dk. 87 Soldado (Fenerbahçe)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler