HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vardar - Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe'nin maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe, Avrupa Ligi play off turunda Vardar deplasmanına çıkıyor. Makedonya'nın Üsküp şehrinde UEFA Süper Kupası'nın oynadığı sahada Vardar, Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe, tarihinden ilk kez bir Makedon takımı ile Vardar'la Avrupa maçına çıkacak. Fenerbahçe'de hedef, rövanş için avantajlı bir skor elde etmek. Peki Vardar Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'nin maçı şifresiz mi olacak? İşte Vardar - Fenerbahçe maçına dair detaylar...

Vardar - Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe'nin maçı şifresiz mi?

Vardar - Fenerbahçe maçına saatler kaldı. UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk karşılaşmasında bu akşam Fenerbahçe, Vardar ile deplasmanda karşılaşacak. Tarihinde ilk kez bir Makedon takımı ile eşleşen Fenerbahçe, Vardar'ı eleyerek Avrupa Ligi gruplarına kalmak istiyor. Fenerbahçe, Vardar karşısına bu akşam hangi onbirle başlayacak, yeni transfer Soldado oynayacak mı merak ediliyor. Peki Vardar Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Vardar - Fenerbahçe maçına dair detaylar...

VARDAR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Vardar ile Fenerbahçe arasında UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 17 Ağustos Perşembe deplasmanda oynayacak ilk maçı, İtalya Futbol Federasyonundan Luca Banti yönetecek. Banti'nin yardımcılıklarını yine aynı ülkeden Matteo Passeri ve Fabiano Preti yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Marco Guida üstlenecek. Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan II. Filip Arena'da TSİ 21.00'de başlayacak Vardar - Fenerbahçe maçı BeIN Sport 1 kanalından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE, VARDAR MAÇI İLE 219. KEZ AVRUPA SAHNESİNDE

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda bugün Makedonya deplasmanında Vardar'la karşılaşacak Fenerbahçe, 43. sezonunu geçirdiği uluslararası arenada Vardar karşılaşması ile 219. maçına çıkmış olacak.

Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı eleyerek play-off turuna kalan Fenerbahçe, Avrupa arenasında bugüne kadar yaptığı 218 maçta 81 galibiyet, 45 beraberlik ve 92 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 273 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 322 gol gördü.

Fenerbahçe'nin 2010 yılında sonra oynadığı Avrupa maçlarında dış sahada aldığı galibiyetler ile deplasmanda maç kazanma oranını yükseltti. Fenerbahçe, son yedi yılda Avrupa maçlarında deplasmanda oynanan 27 karşılaşmanın 18'inde maç kaybetmedi. Bu maçlarda 10 galibiyet, 8 beraberlik elde elden Fenerbahçe, 9 kez ise mağlup oldu.

Fenerbahçe'nin Avrupa ligleri öncesi oynadığı eleme maçlarında başarılı grafik çiziyor. Toplamda 24 ön eleme maçına çıkan Fenerbahçe, bunların 16 tanesinde tur atlamayı başardı.

Fenerbahçe, Vardar ile bu akşam oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçı ile ilk kez bir Makedon takımı ile karşılaşmış olacak. Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün takımı olan Vardar, kendi liginin son 3 sezonunun şampiyonu oldu. Bu sezon, 2. ön eleme turunda İsveç ekibi Malmö'yü geçen Vardar, 3. ön eleme turunda ise Danimarka temsilcisi Kopenhag'a elendi.

VARDAR, FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ YAŞADI!

Futbolculuk döneminde Türkiye'de Diyarbakırspor forması da giyen 43 yaşındaki Goce Sedlovski, 2015 yılında geldiği ve 2 şampiyonluk yaşadığı Vardar'daki görevini geçtiğimiz gün bırakmıştı. Vardar'ın başına teknik direktör olarak Cedomir Janevski getirildi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda konuk olacağı Makedonya temsilcisi Vardar'ın yeni teknik direktörü Cedomir Janevski, sarı-lacivertli takıma karşı köklü değişikliklere gitmeyeceğini söyledi.

FENERBAHÇE'NİN VARDAR KARŞISINDA MUHTEMEL İLK ONBİRİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar maçında takımda kaleci değişikliğine gidebilir. Sturm Graz maçlarında ve Süper Lig'in ilk haftasındaki Göztepe mücadelesinde Volkan Demirel'i tercih eden Kocaman'ın, Vardar karşısında Carlos Kameni'ye görev vermesi bekleniyor. Öte yandan, sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Roberto Soldado'nun, maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Vardar karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Carlos Kameni, Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan (Mehmet Topal), Nabil Dirar, Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Van Persie.

VARDAR FENERBAHÇE MAÇI NEREDE OYNANACAK?


Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler