HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vardar Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilir mi? İdman TV şifresiz yayını var mı?

Vardar Fenerbahçe maçı için şifresiz yayınlar internette yoğun olarak aranır oldu. Vardar ile Fenerbahçe, Makedonya'da Vardar'ın kendi stadyumunda oynanacak. Vardar Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilecek mi sorusunu soran taraftarlar, gözlerini İdman TV'ye çevirdiler. Haberimizden UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı olan Vardar Fenerbahçe maçı için yayın bilgilerini öğrenebilir, maçla ilgili diğer detayları öğrenebilirsiniz.

Vardar Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilir mi? İdman TV şifresiz yayını var mı?

Vardar ile Fenerbahçe bu akşam saat 20.00'de Makedonya'da karşı karşıya geliyorlar. Maçı, Türkiye'de şifreli kanal aracılığı ile izlenecek. Yurtdışındaki taraftarlar ise, Vardar Fenerbahçe maçı için şifresiz kanal arayışına girdiler. Ayrıca Türkiye'deki pekçok Fenerbahçeli taraftarlar Vardar Fenerbahçe maçının şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyorlar.
Bununla birlikte Fenerbahçe, Soldado transferini yeni bitirdi ve Fenerbahçeli taraftarlar, Soldado'yu Vardar maçında izleyip izleyemeyeceklerini merak ediyor. İşte maçla ilgili tüm detaylar!

VARDAR FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ YAYINLANACAK MI?

Üsküp takımlarından Vardar, kendi evinde temsilcimiz Fenerbahçe ile bu akşam karşı karşıya geliyor. Vardar, Makedon liginde son 3 yılın şampiyonu olarak kayıtlara geçti. Üstelik; agresif ve sert oynayan bir oyuncu yelpazesi bulunuyor.

Temsilcimiz Fenerbahçe, Vardar ile bu akşam saat 20.00'da UEFA Avrupa Ligi maçına çıkacak. Bu maçı beIN Sports ve Digiturk Play platformları canlı fakat şifreli yayınlayacaklar. İdman TV'nin yayın akışına ve programına bakıldığında İdman TV'nin hiçbir UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçını şifresiz yayınlamadığını görüyoruz. Vardar Fenerbahçe maçı aksine; Kamerun Avustralya maçını tekrar yayınlıyorlar.

Fakat, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız Türkiye'de resmiyete kavuşmayan kanallardan Vardar Fenerbahçe maçını şifresiz izleyebilecekler.

VARDAR FENERBAHÇE MAÇI İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR! İŞTE TAHMİNİ ONBİR!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar maçında takımda kaleci değişikliğine gidebilir. Sturm Graz maçlarında ve Süper Lig'in ilk haftasındaki Göztepe mücadelesinde Volkan Demirel'i tercih eden Kocaman'ın, Vardar karşısında Carlos Kameni'ye görev vermesi bekleniyor. Öte yandan, sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Roberto Soldado'nun, maç kadrosunda yer alması bekleniyor.
Fenerbahçe'nin Vardar karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:
Carlos Kameni, Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan (Mehmet Topal), Nabil Dirar, Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Van Persie.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler