HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin izle: 34. yeni bölümde Cevdet zamanla yarışıyor! (Kanal D izle)

Bu akşam Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet zamanla yarışacak. Bir yandan Dağıstanlı ile efeler arasındaki kriz, diğer yanda kızlarını bekleyen büyük tehlike. Bakalım Vatanı Sensin 34. bölümde Cevdet, bu iki krizi nasıl çözecek? İşte Vatanım Sensin yeni bölümden detaylar ve diziyi internetten izleyecekler için Kanal D online canlı yayın bağlantısı...

Vatanım Sensin izle: 34. yeni bölümde Cevdet zamanla yarışıyor! (Kanal D izle)

Kanal D'de bu akşam Vatanım Sensin 34. Yeni bölümü ile devam edecek. Filippos'un darbesi sonrası efeler harekete geçmeye hazırlanıyor ama Dağıstanlı meselesi gerilimi artırıyor. Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet'in işler daha da kötüleşmeden bu krizi çözmesi gerekiyor. Ancak Cevdet bununla uğraşırken Vatanım Sensin yeni bölümde kızlarını büyük bir tehlike bekliyor. İşte Vatanım Sensin yeni bölüm özeti ve 34. Bölümü internetten izleyecekler için Kanal D canlı yayın bağlantısı...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yunan Kumandan Filippos'un milli mücadeleye indirdiği darbe, efeleri harekete geçirmeye başlıyor! Filippos'un milli mücadeleye indirdiği darbe, Dağıstanlı ile meclisine davet ettiği diğer efeleri birbirine düşürür. Öte yandan Cevdet'in hayatını kurtaran Azize, üst üste felaketler yaşayan Dağıstanlı tarafından ihanetle suçlanıp kendi canıyla sınanacaktır. Şimdi Cevdet, milli mücadelenin zarar görmemesi için zamanla yarışarak Dağıstanlı ile efeler arasındaki kan davasının ardındaki gerçeğe ulaşmak zorundadır. Ancak bu sırada hiç beklemediği bir tehlike evlendirme kararı verdiği kızlarına doğru yaklaşmaktadır. Cevdet, kızlarının izdivaç kurmasını istiyor; Cevdet'i kurtaran Azize ihanetle suçlanıyor!

VATANIM SENSİN DİZİSİ İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Azize'nin hayatının en zor kararını vermesinin gerekeceği, Cevdet'in kızları önünde vurulacağı Vatanım Sensin 33. yeni bölümü akşam internetten izlemek isterseniz dizinin yayın saati olan 20.00'de aşağıdaki bağlantı ile Kanal D'nin online canlı yayınına direkt olarak erişebilirsiniz.

Vatanım Sensin izle (Kanal D, 20.00)

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE YAŞANANLARIN ÖZETİ

Londra’da gördüğü tedavi sonrası Cevdet İzmir'e geri döndü ancak her şeyin daha da kötüleştiği gördü. Azize’nin ölüm haberiyle kahrolan Cevdet, kızları ve annesini korumak için mücadelesine devam etmek zorundaydı. Üstelik Mustafa Kemal Paşa emirlerini yerine getirebilmek için Yunan Ordusu içindeki vazifesine geri dönmesi gerekti.

Yunan Kumandan Filipos’u girdiği çatışmada kurtararak kendisini yeniden kanıtlamaya çalıştı. Çatışma sırasında Filipos’u, Dağıstanlı’nın elinden kurtaran Cevdet böylece yeni bir düşman edindi. Dağıstanlı, Cevdet’i hedefi olarak belirler ve onu öldürmek için harekete geçti.

Azize ise Dağıstanlı’nın yanından kurtularak, Cevdet ve ailesini korumaya çalıştı. Yaşadığı tekne kazası sonrası savaşın çirkin yüzüyle yüzleşmek zorunda kalan Azize, artık bambaşka biri haline geldi. Azize Vatanım Sensin son bölümde hayatının en zor kararını vermek zorunda kaldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler