HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin bugün başlayacak mı? Vatanım Sensin yeni fragman yayınlandı! İşte Vatanım Sensin yeni fragman...

Vatanım Sensin bugün başlayacak mı merak ediliyor. Vatanım Sensin yeni fragman nihayet yayınlandı. Birçok dizi yeni sezona başlarken Vatanım Sensin yeni sezon hala ekranlarda gözükmedi. Peki Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Vatanım Sensin yeni bölüm bugün başlayacak mı? İşte Vatanım Sensin yeni fragman ve detaylar...

Vatanım Sensin bugün başlayacak mı? Vatanım Sensin yeni fragman yayınlandı! İşte Vatanım Sensin yeni fragman...

Vatanım Sensin bugün başlayacak mı merak ediliyor. Vatanım Sensin yeni fragman nihayet yayınlandı. Peki Vatanım Sensin yeni bölüm ne zaman başlayacak? Bu perşembe Vatanım Sensin yeni bölüm olacak mı? Vatanım Sensin yeni fragmanı izleyicilere sunuldu. Dakikalar içerisinde binlerce kez izlenen Vatanım Sensin yeni fragmanı sonrası Vatanım Sensin ne zaman başlayacak hala merak ediliyor.

VATANIM SENSİN YENİ FRAGMAN

Merakla beklenen Vatanım Sensin yeni fragman yayınlandı. Vatanım Sensin yeni sezonda savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor! Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım Sensin yeni sezon fragmanıyla heyecanın giderek artacağının sinyallerini verdi. Cevdet'in küçük kızı Hilal'in tutuklandığı fragmanda, Türk halkının çektiği eziyetler ekrana geldi. Cevdet ve ailesinin İzmir'de verdiği amansız mücadele devam edecek mi? Yunan Ordusu'nun Anadolu'yu işgal emelleri son bulacak mı?

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM BUGÜN BAŞLAYACAK MI?

Vatanım Sensin yeni bölümün 19 Ekim Perşembe günü yayına gireceği düşünülüyordu fakat Vatanım Sensin yeni bölüm haftaya kalmış gibi duruyor. 31. bölümüyle 8 Haziran'da sezon finali yapan Vatanım Sensin yeni bölüm ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yayıncı kuruluş Vatanım Sensin'in yeni sezon tarihini henüz duyurmadı. Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlayacak hala bilinmiyor. Bu kapsamda Vatanım Sensin yeni bölüm bugün başlayacak mı henüz bilinmiyor.

VATANIM SENSİN DİZİSİNİN KONUSU

Azize üç çocuğu ve kayın validesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanım Sensin ; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu...

Vatanım Sensin son bölümde Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarmıştı. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyleyerek büyük bir karar vermiş ve kendini de feda eden bir plan Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler