HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vinç uçuruma yuvarlandı operatör şoka girdi

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, ormanlık alandan bir aracı kurtarmaya çalışırken sürücünün kontrolünden çıkan vinç, yol kenarında park halindeki hafif ticari araca çarptıktan sonra uçuruma yuvarlandı.

Vinç uçuruma yuvarlandı operatör şoka girdi

Vincin operatörü 48 yaşındaki Nevzat Eker, aracın kapısını açıp atlayarak ölümden döndü. Şoka girip ormanlık alana saklanan Eker, yaklaşık 45 dakikalık aramanın ardından olay yerinin 300 metre ilerisinde bulundu.

Kaza, Bodrum İlçesi Kaynar Mevkii’ndeki ormanlık alanda, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Ormanlık alandaki bir aracı kurtarmaya çalışan Nevzat Eker’in kullandığı 48 LL 205 plakalı vinç, zemindeki toprağın kaymasıyla kontrolden çıkıp park halindeki 48 V 4078 plakalı hafif ticari araca da çarparak uçuruma yuvarlandı. Vinç operatörü Eker, kendini araçtan atıp canını zor kurtardı. Yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlanan vinç hurdaya dönerken, kazayı gören çevredekiler yardıma koştu, sağlık ve polis ekiplerini aradı.

ORMANLIK ALANDA SAKLANIRKEN BULUNDU

Vincin yanına inen sağlık ve polis ekipleri, operatör Eker’in hayatını kaybettiğini düşündü ancak aramalara rağmen Eker’e ulaşamadı. Çevreyi kontrol etmeye başlayan ekipler, yaklaşık 45 dakika sonra olay yerinin 300 metre ilerisinde, Eker’i ormanlık alanda saklanırken buldu. Şoka giren Eker, sağlık kontrolünden geçirildi. Eker’in şans eseri kazada yara almadığı belirlendi. Eker, "Bir kaza oldu, yuvarlandık. Önemli bir şey yok, nasıl olduğunu ben de anlamadım. Vinç birden kaydı, şoka girdim, ormandan çıkamadım" dedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler