HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

West Ham United - Liverpool maçı canlı yayınla NTV Spor'da

West Ham United - Liverpool maçı canlı yayınla NTV Spor'dan izlenebilecek. 0-0 sona eren ilk maçın ardından futbolseverler şimdi heyecanla West Ham United - Liverpool maçının sonuçlanmasını bekliyor.

West Ham United - Liverpool maçı canlı yayınla NTV Spor'da

West Ham United - Liverpool maçı canlı yayınla NTV Spor'da ekrana gelecek. İngiltere Premier Lig'de mücadele eden iki ekip, bu kez FA Cup'ta karşılaşacak. Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United, Jürgen Kloop'un Liverpool'unu konuk edecek. Boleyn Ground Upton Park Stadyumu'nda oynanacak West Ham United - Liverpool maçını hakem Roger East yönetecek. Karşılaşma bu akşam TSİ 21.45'te oynanacak. Nefes kesecek bir mücadeleye sahne olacak West Ham United - Liverpool maçı canlı yayınla NTV Spor'dan izlenebilecek.

İngiltere FA Cup'ta heyecan bütün heyecanıyla devam ediyor. Brendan Rodgers yönetiminde başladığı ligde bekletileri karşılayamayan ve göreve Jürgen Kloop'u getiren Liverpool, beklediği toparlanmayı yaşayamadı. Bu yüzden FA Cup'ta yoluna devam etmek isteyen ekip, gelecek sezon Avrupa kupalarından uzak kalmamayı garantilemek istiyor.

Diğer yandan sezon başında Slaven Bilic'le başarılı skorlar almasına rağmen son dönemde aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan West Ham United da rakibi gibi Avrupa kupalarını riske etmek istemiyor. Golcü sorununa Emmanuel Emenike ile derman arayan Bilic, ilki 0-0 sonuçlanan karşılaşmanın rövanşını kazanmak istiyor.

İlk turda Wolverhampton'u 1-0'la geçen West Ham United ve Exeter City'i 2-2 ve 3-0'lık skorlarla geçen Liverpool, ilk maçtan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Bakıldığında bu sezon iki takım da forvet oyuncularından istediği verimi alamıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler