HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yağışlar sürecek, sıcaklık düşecek

Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Yağışlar sürecek, sıcaklık düşecek

ANKARA (ANKA) - Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve çok bulutlu geçecek. Yağışlar, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Yalova, İzmir, Aydın, Isparta'nın güney çevreleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli, Muğla ve Antalya çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İzmir, Aydın, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Yalova, İstanbul'un Anadolu Yakası ile Isparta'nın güney çevreleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli, Muğla ve Antalya çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli, yer yer aşırı olması bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle güney yönlerden, Trakya ile ilk saatlerde Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Antalya çevreleri ile sabah saatlerinden itibaren İç Anadolu'nun güney ve doğusunda yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların; İstanbul, İzmir, Aydın, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Isparta'nın güney çevreleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli, Muğla ve Antalya çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli, yer yer aşırı olması beklenirken Meteoroloji, sel, su baskını, taşkın, yıldırım, dolu, hortum gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.(15)

ANKARA: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı. (14)

İZMİR: Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(15)

ADANA: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(23)

ANTALYA: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; çok kuvvetli, yer yer şiddetli ve aşırı olması bekleniyor.(19)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı. (21)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu.(11)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(16)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, Kıyı Ege'de kuvvetli olacak.

AKDENİZ: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Isparta'nın güney çevreleri ile Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli ve aşırı olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile gece saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin batısı ile gece saatlerinde Erzurum, Muş, Bingöl ve Bitlis çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman ile akşam ve gece saatlerinde Diyarbakır çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (ANKA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler