HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yağışlı hava bazı bölgelerde etkili olacak

Yağışlı hava İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Kıyı Ege'de etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile akşam saatlerinde Kıyı Ege'nin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığı, batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı bulutlu.(20)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (20)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (24)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu.(25)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu. (23)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı.(17)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(16)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(20)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kıyı kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Göller Yöresi çok bulutlu.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimler sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey ve doğu kesimler çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu kesimler aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler