HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yağışlı hava doğuda etkili olacak

Hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacak.

Yağışlı hava doğuda etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kayseri, Sivas ve Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Yağışların; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar ise yurdun kuzey ve batı kesimlerinde kuzey yönlerden, diğer yerlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Kıyı Ege ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı bulutlu.(15)

İSTANBUL: Parçalı bulutlu.(18)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(22)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(24)

ANTALYA: Parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerde doğu ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(25)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu.(16)

ERZURUM: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.(13)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.(21)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile sabah saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kayseri ve Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi görülmesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin kuzeyi ile Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler