HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yağışlı hava etkili olacak

Yurdun kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile İstanbul, Kırklareli ve Edirne sağanak yağışlı geçecek.

ANKARA (ANKA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Türkiye'nin kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, İstanbul, Kırklareli ve Edirne, yarın sabah saatlerinde ise Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Kars, Artvin ve Ardahan çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı, Marmara bölgesinde 4 ila 8 derece azalacak, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları ve Marmara'nın kuzeyinde kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı, zamanla çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde kuzey kıyıları hafif sağanak yağışlı. (12)

ANKARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu. (21)

İZMİR: Parçalı, zamanla çok bulutlu. (24)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (28)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu. (21)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı. (13)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu. (12)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (22)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı, zamanla batı kesimleri çok bulutlu, bugün (Pazar) İstanbul, Kırklareli, Edirne, yarın sabah saatlerinde Çanakkale, Balıkesir ve Bursa çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. .

EGE: Parçalı, yer yer çok bulutlu.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu.

İÇ ANADOLU: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, yarın sabah saatlerinde Çankırı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimler ile İnebolu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin ile bu sabah saatlerinde bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu, kuzeydoğu kesimleri aralıklı yağmurlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler