HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yağışlı hava etkili olacak

Yağışlı hava yurdum büyük bir bölümünde etkili olacak.

Yağışlı hava etkili olacak

ANKARA (ANKA) - Yağışlı hava, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Antalya, Ankara, Eskişehir, Niğde, Kayseri, Sivas, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile yarın Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Antalya, Ankara, Eskişehir, Niğde, Kayseri, Sivas, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile yarın Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın sabah saatlerinde Trabzon'un doğu İlçeleri, Rize ve Artvin'in kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, kuzey ve batı kesimlerde 3 ila 8 derece azalacak, diğer bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgar ise genellikle güney ve güneydoğu, Marmara ve Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların yarın sabah saatlerinde Trabzon'un doğu İlçeleri, Rize ve Artvin'in kıyı ilçelerinde kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, sel, su baskını, yıldırım gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.( 91)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Perşembe) sabah saatlerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı. (18)

İZMİR: Parçalı yer yer çok bulutlu, kıyıları sağanak yağışlı. (20)

ADANA: Parçalı yer yer çok bulutlu. (27)

ANTALYA: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı. (25)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı. (22)

ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu. (13)

DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı.(20)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzeyi ile sabah saatlerinde güney kıyılarının aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı yer yer bulutlu, Antalya, Isparta güney ilçeleri ile Kahramanmaraş çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu, sabah saatlerinde Ankara ve Eskişehir ile öğle saatlerinden sonra Niğde, Kayseri, Sivas çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, zamanla bölge geneli çok bulutlu sabah saatlerinden itibaren batısı ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz, Akşam saatlerinden itibaren bölge geneli sağanak yağışlı.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı ile zamanla bölge geneli sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevreleri ile yarın bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler