HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yağmur İstanbullulara zor anlar yaşattı

İstanbul'da aniden bastıran yağmur trafiği felç etti. Avcılar bir binadaki branda D-100’de ilerleyen 2 aracın üzerine uçtu. Kadıköy'de ise duvar çöktü. 3 yaralı var

İstanbul'da, haziran ayında yağmur çilesi yaşanıyor. Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Yağmurun mesai çıkışına denk gelmesi nedeniyle trafikte yoğunluk arttı.

Trafik yoğunluğu yaklaşık yüzde 50'lerde iken bir anda yüzde 80'lere doğru tırmandı.

KÖPRÜLERDE YOĞUNLUK ARTTI

Özellikle kentin iki yakasını birleştiren boğaz köprüleri ve bağlantı yolları, Haliç Köprüleri, Bakırköy-Topkapı arası,Anadolu yakasında E-5 her iki yönde de sıkıştı.

İstanbul'un bazı semtlerinde ise dolu yağışı görüldü. Vatandaşlar da aniden bastıran zor anlar yaşadı.

BRANDA ARAÇLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Avcılar'da bir binadaki branda D-100'de ilerleyen 2 aracın üzerine uçtu.

Sürücüler bir anda neye uğradığını şaşırırken trafik bir süreliğine durdu.

Sağnak yağış trafiği de olumsuz etkilerken, TEM Otoyolu Edirne istikameti Mahmutbey Mevkii'nde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluğu haritasında şu anda kentteki trafik yoğunluğunun yüzde 85 olduğu belirtildi.

Taksim'de de yağmurdan ıslanmamak için vatandaşlar buldukları eşyalarla korunmaya çalıştı.

Bazı vatandaşlar da yanlarında getirdikleri şemsiyeler ile yağmurdan korunurken bazı kişiler de seyyar satıcılardan şemsiye satın aldı.

Yağmurun şiddetini arttırması nedeniyle çoğu vatandaş çatı altlarına sığındı. Taksim Meydanı'nda bir çiftin cep telefonu ile özçekim yaptığı görüldü.

UÇAKLAR İNEMEDİ

İstanbul'da akşam saatlerinde 'CB' (kümülonimbus) olarak adlandırılan, kötü hava koşullarına ve yıldırımlara neden olan elektrik yüklü bulutlar Atatürk Havalimanı'na inecek uçakları olumsuz etkiledi.

Şiddetli fırtına bulutları olarak bilinen CB bulutlarına yakalanmak istemeyen pilotlar, iniş için yaklaşma yapamayınca uçaklar dakikalarca havada tur atmak zorunda kaldı.

Çok sayıda gecikme yaşandı.

KADIKÖY'DE DUVAR ÇÖKTÜ

Kadıköy'de kullanılmayan tarihi bir binanın duvarı, yağışın etkisiyle arka kısmında bulunan çay bahçesinde oturan insanların üzerine yıkıldı.

Kazada can kaybı yaşanmazken, 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Olay, Kadıköy RıhtımCaddesi'nde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Öğleden sonra başlayan şiddetliyağmur ve fırtına nedeniyle kullanılmayan tarihi bir binanın duvarı arka kısmında bulunan çay bahçesinde oturan insanların üzerine devrildi.

3 YARALI VAR

Büyük bir gürültü ile yıkılan duvar, çay bahçesinde oturan 3 kişinin hafif şekilde yaralanmasına sebep oldu. Şans eseri yıkılan duvarın altında kimse kalmadı. Olayı gören vatandaşlar polis, itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler