HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yanlış aradı, telefona bakan çıktı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 24 Televizyonu’nu ziyaretinde çalan bir masa telefonuna yanıt verdi. Arayan kişi Bakan Yıldırım’a inanmadı, şaka yaptığını sandı.

İSTANBUL - Bakan Binali Yıldırım, bir programa katılmak için bulunduğu 24 Televizyonu’nun binasını gezerken canlı yayın öncesinde, çalan masa telefonlarından birine yanıt verdi. Arayan kişi, karşısındakini tanımadan, derdini anlatmaya başladı. Bir digital tv platformunun abonesi olduğunu söyleyen vatandaşın, aslında yanlış numarayı aradığı anlaşıldı.

“Sorunu çözeriz" diyen Bakan Yıldırım ise telefondaki kişinin sorununu dikkatle dinleyip, not aldı. Telefon eden vatandaş, bir sorun nedeniyle aboneliğinin iptal edildiğini anlattı. Vatandaşın şikayetini dinleyen Yıldırım, telefonu kapatmadan önce arayan kişiye, “Kiminle görüştüğünüzü merak etmediniz değil mi?” diye sordu. Yıldırım, “Ben Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım. Yanlışlıkla bana düştü, iyi de oldu işinizi de görmüş olduk” dedi. Ancak arayan kişi karşısındakinin şaka yaptığını sandı. Bakan Yıldırım ise, “Şaka değil. İnanmadın değil mi?” diyerek durumu anlatmaya çalıştı. Binali Yıldırım, görüşmenin sonunda arayan kişinin numarasını yardımcılarına vererek, sorununun çözülmesi talimatını verdi. (İHA)

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler