HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşar Nuri Öztürk'ten şaşırtan itiraf

Eski CHP milletvekili olan Yaşar Nuri Öztürk'ten canlı yayında şaşırtan bir Tayyip Erdoğan itirafı geldi.

Yaşar Nuri Öztürk'ten şaşırtan itiraf
Yaşar Nuri Öztürk,’Tayyip Bey’in yanında siyaset yapmak varken Deniz Baykal’ın yanında siyaset yapılır mı? AKP dışa bağımlı siyaset yapmasa, Tayyip Bey’le siyaset yapmak isterdim’ dedi.
Enver Aysever'in CNN Türk'teki 'Aykırı Sorular' programını katılan eski CHP Milletvekili Yaşar Nuri Öztürk, Laiklik konusunda 'Kuran laikliği talep eden bir kitaptır' dedi. CHP'de yaşadıklarına da değinen Öztürk; "CHP beni meclis kürsüsüne çıkarıp konuşturmadı" dedi.
**TAYYİP BEY'İ BEĞENİRİM AMA DIŞA BAĞIMLI**
CHP'de siyaset yapmasını fırsat verilmediğini dile getiren Yaşar Nuri Öztürk, "Ben Tayyip Bey'i çok takdir ediyordum, çok beğeniyordum. Hala da çok beğendiğim özelllikleri var. Tabiatı bana daha uygun. Ben aslında Tayyip Bey dururken Deniz Baykal'la siyaset yapmayı tercih etmezdim. Ama AKP'nin dışa bağımlı siyaset yapmasını tasvip etmediğim için tercih etmedim" dedi.
Öztürk'ün konuşmasından satır başlıkları: CHP'de bana molla muamelesi yaptılar. Rozet Atatürkçülerinden korkulur.
Mustafa Kemal çok boyutlu, insanlık aşığı bir dahiydi. Atatürk'ü benden dinleyceksiniz. Atatürk'ü bunların ağzından dinleyen bir çocuğu düşünün. Atatürk bir filozoftur, dahidir, aydındır.
**'14 Şubat'ta nişanlandık'**
Yaşar Nuri Öztürk, Saba Tümer'in programında şaşırtan bir açıklama yaptı.
Türk Sanat Müziği sanatçısı Nazlı Kanaat ile görüşmeye başladığını söyleyen Öztürk, 14 Şubat'ta Kanaat ile nişanlandığını açıkladı.
**NAZLI KANAAT KİMDİR?**
Türk Sanat Müziği solistlerinden olan Nazlı Kanaat, aslen Ankaralı.
TRT Ankara Radyosu'nda görev yapan Kanaat, 40 yaşında ve üniversite mezunu.

[güncel haberler](https://www.mynet.com/guncel-haberler)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler