HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yasin Keser Başkan Yardımcısı oldu

Adapazarı Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli’nin Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na atanmasıyla yerine, Adapazarı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Yasin Keser getirildi.Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na atanan Mustafa Deverenli’nin yerine Başkan Yardımcısı olarak atanan Yasin Keser, görevi Deverenli’den teslim aldı.

Yasin Keser Başkan Yardımcısı oldu

Adapazarı Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli’nin Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na atanmasıyla yerine, Adapazarı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Yasin Keser getirildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na atanan Mustafa Deverenli’nin yerine Başkan Yardımcısı olarak atanan Yasin Keser, görevi Deverenli’den teslim aldı. Keser’in Başkan Yardımcılığına getirilmesiyle yerine Yapı Kontrol Müdürlüğüne, İmar ve Şehircilik Müdürü İffet Erdoğan getirildi. Adapazarı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ise belediyede 18 yıldır görev yapan Harita Mühendisi Yavuz Karaman getirildi.

Yasin Keser Başkan Yardımcısı oldu

Yasin Keser Başkan Yardımcısı oldu

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler