HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yediemin araç deposunda yangın

İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan yediemin araç deposunda çıkan yangın korku dolu dakikalar yaşanmasına sebep oldu.

Çıkan yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınırken, çok sayıda otomobil zarar gördü. Yeşilova semti 4088 Sokak'ta bulunan bir yediemin deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Depoda bulunan çok sayıda hurda otomobilin de alev almasıyla yangın kısa sürede büyüdü. Mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yoğun duman altında bulunan depodaki yangına önce havadan tazyikli su ile müdahale edildi. Depodan patlama sesleri gelmesi üzerine polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada yangına içeriden de müdahale edebilmek için ekipler demir kesme makası ile etrafı saran sac kaplamaları kesti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın hummalı bir çalışma sonucu kontrol altına alındı.

Deponun bulunduğu alana 10 metre uzaklıkta bulunan otların tutuştuğu ve yangına sebep olduğu iddia edildi. Çevre sakinlerinden Bülent Girgin ile Hatice Çelik, yangını patlama sesleri ile fark ettiklerini belirterek, “Alevler çok yüksekti. Yangın neden ve nasıl çıktı bilmiyoruz ama itfaiye ekipleri yangından 10 dakika sonra olay yerine geldiler.” dedi.

(CHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler