HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni Başkan Tuna'dan Melih Gökçek'e büyük şok!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e bir şok daha! Yeni başkan Mustafa Tuna, Gökçek'in 'En büyük hayalim' dediği ANKA Park'la ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Tuna, Gökçek'in dev projesini halka soracaklarını duyurdu. Gökçek, eleştirilere "Dünya görüşü bu kadar dar olanların eline Allah Ankara'yı düşürmesin. ANKA Park, Ankara turizminin geleceğidir. Dilinizi ANKA Park'tan çekin" şeklinde yanıt vermişti.

Yeni Başkan Tuna'dan Melih Gökçek'e büyük şok!

Melih Gökçek'in 'En büyük hayalim' dediği ANKA Park projesinin bütçesi yüzünden askıya alınabileceği konuşuluyordu. CHP'li Meclis Üyesi Doğan Yılmazkaya, 'Projenin yaşama şansı yok, oyuncakları sökülüp dağıtılsın' önerisinde bulunmuştu. Gökçek bu sözlere sert yanıt vermişti.

'AKLINIZI PEYNİR EKMEKLE Mİ YEDİNİZ?'

Twitter üzerinden yanıt veren Gökçek şunları yazmıştı: "ANKA Park'da 4 adet 10.000 metrekarelik, 6 adet 5.000 metrekarelik çelik çadır var. Bunlar sökülüp ilçe belediyelerine dağıtılmalıymış. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? On binlerce Ankaralının gezdiği ve gelenlerin istisnasız beğeni ve taktirini kazanan bu park çalışmazmış. Dünya görüşü bu kadar dar olanların eline Allah Ankara'yı düşürmesin. ANKA Park, Ankara turizminin geleceğidir. Dilinizi ANKA Park'tan çekin.''

TUNA: MİLLETE SORARIZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Hürriyet Ankara bürosuna konuk oldu. Melih Gökçek'in dev projesi ANKA Park'la ilgili soruları yanıtlayan Tuna, ''Millete sorarız ne istiyorlarsa onu uygularız. ANKA Park ile ilgili de bir anket yaparız. Bu kadar harcanmış, durumu bu, taliplisi yok, ne diyorsunuz deriz. Böyle dursun mu sorarız'' dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler