HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YGS 2017 Sosyal Bilimler soru ve cevapları

2017 YGS Sosyal Bilimler soruları ve cevap anahtarı ne zaman ÖSYM'de açıklanacak? Milyonlarca üniversiteli adayı bu sorunun yanıtını merak ediyor. YGS 2017 ile ilgili detaylar haberimizde.

YGS 2017 Sosyal Bilimler soru ve cevapları

2017 YGS Sosyal Bilimler soruları ve cevapları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi olan ais.osym.gov.tr'den açıklanıyor. Adaylar YGS 2017 Sosyal Bilimler soruları ve cevaplarına TC Kimlik Numaraları ve ÖSYM aday şifreleriyle ulaşabilirler. YGS 2017 ile ilgili detaylar mynet.com'da.

YGS SOSYAL BİLİMLER SORU VE CEVAPLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2017 YGS Sosyal Bilimler soruları görmek için ÖSYM’den aldığınız aday şifrenize ihtiyacınız var. Ancak bu şifreyi unuttuysanız ya da kaybettiyseniz paniklemeyin. Bunun için ÖSYM’nin sitesine girerek ais.osym.gov.tr’den adresinden şifrenizi ücretsiz olarak yeniden alabilirsiniz. Siteye girdikten sonra “Şifremi Unuttum” alanına girerek yöneltilen soruları doğru yanıtlamanız gerekiyor. Eğer internet ortamından şifre almayı başaramazsanız korkmayın. Şifreyi yenilemenin bir yolu daha var.

ÖSYM ADAY ŞİFRESİ YENİLEME

ÖSYM aday şifresi yenileme işlemi için ÖSYM sınav koordinatörlüklerine veya YGS’de başvuru merkezi olarak görev yapan yetkilendirimliş başvuru merkezlerine geçerli nüfus cüzdanı veya pasaportunuzla şahsen başvurabilirsiniz. Bu merkezleri ÖSYM’nin internet sitesinden edinebilirsiniz. Unutmayın sizden başkası sizin adınıza şifre alamaz.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler