HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YGS 2017 yorumları sınav kolay mıydı, zor muydu?

2017 YGS sınavı kolay mıydı, zor muydu? Milyonlarca üniversiteli adayı bugün ter döktü. Peki YGS 2017 sınavı nasıl geçti? YGS soru ve cevapları mynet.com'da tartışılıyor.

YGS 2017 yorumları sınav kolay mıydı, zor muydu?

YGS 2017 sınavı bugün yapıldı. Peki YGS soruları bu sene nasıldı, sorular kolay mıydı zor muydu? YGS Matematik soru ve cevapları, YGS Türkçe soru ve cevapları, YGS Fen Bilimleri soru ve cevapları, YGS Biyoloji soru ve cevapları, YGS Kimya soru ve cevapları, YGS Coğrafya soru ve cevapları ve YGS Tarih soru ve cevapları nasıldı? Detaylar mynet.com'da.

YGS 2017 YORUMLARI

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren öğrenciler YGS soru ve cevaplarını yorum kısmında tartışıyor. Siz de YGS sınavı ile ilgili düşüncelerinizi haberimizin yorum kısmında paylaşabilir, yapılan yorumları okuyabilir ve diğer yorumlara ilişkin görüşlerinizi dile getirebilirsiniz. Yorumlardan YGS 2017 soruları nasıldı sorusunun da yanıtını öğrenin.

YGS'DE HANGİ BÖLÜM DAHA ZORDU?

Türkçe, sosyal bilimler, temel matematik ve fen bilimleri testlerinin yer aldığı sınavda öğrencilere, Türkçe’den 40, tarihten 15, coğrafyadan 12, felsefeden 8, din kültürü ve ahlak bilgisi veya ilave felsefe sorularından 5, temel matematikten 40, fizikten 14, kimyadan 13 ve biyolojiden ise 13 soru soruldu. Peki hangi bölüm daha zordu? Yorum kısmında paylaşabilirsiniz...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler