HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılbaşı İndirimi!

Balerin.com yılbaşında indirim ve şans dağıtıyor!

Yılbaşı İndirimi!

Bu yılbaşı alışverişinizi Balerin.com’da yapın , yaptığınız alışveriş oranında Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için bilet kazanın, 40 Milyon TL’lik büyük ikramiyeye ortak olun!

Türkiye’nin lider online kozmetik mağazası Balerin.com, yüzlerce marka ve binlerce kaliteli ürüne ev sahipliği yapıyor.Yılbaşında kendinize ve sevdiklerinize Balerin.com’dan dünyaca ünlü markaların orijinal [

bayan parfümü,](http://servad.mynet.com/admynet/adredir.asp?ciid=70761&url=http://www.balerin.com/kategori/bayan-parfumleri.aspx) ruj, allık, rimel ve fondöten gibi makyaj malzemelerine,**, saç bakım ve cilt bakım ürünlerine çok uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Üstelik Balerin.com’dan yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde, her 100 TL için 1 adet çeyrek [

Milli Piyango bileti ](http://servad.mynet.com/admynet/adredir.asp?ciid=70761&url=http://www.balerin.com/yilbasi-promosyonu-detaylari.aspx)kazanacaksınız. Eğer yılbaşı gecesi talihlileri arasında yer alamazsanız üzülmeyin, çeyrek bilet fiyatı kadar indirim oranı 2012 Şubat ayı sonuna kadar geçerli olmak üzere hesabınıza yüklenecektir!

Müşteri memnuniyeti kavramına özen gösteren, aynı gün kargo ve cazip fiyat seçenekleri gibi avantajlarla kozmetik alışverişini, keyif verici bir deneyime dönüştüren Balerin.com; Lancôme, [

Chanel](http://servad.mynet.com/admynet/adredir.asp?ciid=70761&url=http://www.balerin.com/markalarimiz.aspx?brnd=Chanel), Calvin Klein, Davidoff, La Prairie, Estée Lauder, Dior, Burberry, L'Oréal, Bvlgari, Clinique, Biotherm, Garnier, , Roc gibi markalarda orijinal ürün güvencesiyle, kullanıcılarına her zaman kaliteli bir kozmetik alışverişi deneyimi vaat ediyor.

Parfüm, makyaj, cilt, saç, göz dudak, vücut, ağız diş, bebek bakımı, ve güneş ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ve prestijli marka seçenekleriyle özellikle hanımların vazgeçilmez internet duraklarından biri olmayı başaran Balerin.com, bölümü ile de kadınlara makyaj nasıl yapılır, güzellik ipuçları ve kozmetik trendleri gibi konularda en güncel haber ve bilgileri sunuyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler