HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldırım'dan son dakika Reza Zarrab açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım Panoramik Çanakkale Müzesinin açılışında ABD'de görülen Reza Zarrab davasına değindi. Yıldırım "İnşallah içinde bulunduğu bu yanlıştan döner zaten kendi de 'Hapisten çıkmanın en kolay yolu satmaktır' diyor. 'Satarım, alıcısı olursa.' diyor. Buradan açıkça ifade ediyorum; bu dava hukuki olmaktan çıkmış, tamamen siyasi bir şekle dönüşmüştür. Amaç Türkiye'yi sıkıştırmaktır. Türk ekonomisini sıkıştırmaktır. Türk ekonomisini zora sokmaktır" diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım, "Sarraf davası hukuki olmaktan çıkmıştır tamamen siyasidir. Amaç Türkiye'yi Türk ekonomisini zora sokmaktır. Sarraf, karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları;

Türkiye'yi 15 yılda 3 kat büyüttük.

Çirkin saldırılar yapıyorlar. Senaryoların başında Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu'nun eline kağıt tutuşturup, Cumhurbaşkanımıza itibar suikastı yapılıyor. FETÖ'cülerin büyüsüne kapılmış gidiyor.

TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTİYORLAR

Elinde ne varsa açıkla. Çamur at izi kalsın politikasına son ver. Ama onlarda bu yürek olmaz. Elindeki belgeleri git mahkemeye ver. Kılıçdaroğlu, Türkiye'ye yapılan operasyonun su taşı.

Her seçimde kazanmazsam istifa edeceğim dedin. İstifa ettiğini gören oldu mu?

Dün SSK'yı bugün de CHP'yi iflasa sürüklüyorsun. Küresel güçlerin operasyonuna su taşıyorsun. Bunların hiç biri tesadüf değil.

"FETÖ, ABD'NİN ETEĞİNDEN GÜÇ DİLENİYOR"

"Darbeye kaldıkları yerden devam etmek için ABD'yi seçtiler. Kendi vatanına ihanet eden bu FETÖ, ABD'nin adeta eteğinde siyasi güç dileniyor ama şunu herkes bilsin kendi toprağında itibar görmeyen insanların yabancı güçlerin kuklası olmaktan başka hiçbir şansı yoktur.

"ZARRAB KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR"

Bir adamı konuşturuyorlar onun da işi, Karakolda doğru söyler mahkemede şaşar olayına döndü. İlk ifadesinde korktuğunu söylüyor, mahkemede başka söylüyor. İnşallah içinde bulunduğu bu yanlıştan döner zaten kendi de 'Hapisten çıkmanın en kolay yolu satmaktır' diyor. 'Satarım, alıcısı olursa.' diyor."

Sarraf davası hukuki olmaktan çıkmıştır tamamen siyasidir. Amaç Türkiye'yi Türk ekonomisini zora sokmaktır.

Bu davanın takipçisi CHP, kadroları Amerika'ya taşınmış davayı takip ediyorlar. Ey Kılıçdaroğlu, hiç 15 Temmuz Şehitlerinin davasına gittin mi?


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler