HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılın Annesi Aslı Yılmaz Seçildi

Yılın  Annesi Aslı Yılmaz Seçildi

O, yılın annesi. Çünkü çocuğunu dokuz ay karnında, ömür boyu da kalbinde taşıyan bir melek. Çünkü; çocukları için her şeyi yapan, sabırlı, özverili ve eğlenceli bir anne. Çocuğuyla çocuk olacak kadar eğlenceli hem de. O, her şeyi önceden hisseder. Çocuğunun başı ağrısa onun da başı ağrır.

Annelik onu çok değiştirdi. Bütün anneler gibi onun da hayatı çocuktan önce ve çocuktan sonra olarak ikiye ayrılıyor. O da yoruluyor, zorlanıyor, eskiden uzun uzun uyuduğu günlere özlem duyuyor ve bundan farklı biri gibi görünmeye çalışmıyor, eksikliklerini saklamıyor. En lezzetli ve sağlıklı yemekler ondan sorulur. Dünyanın en güzel yemekleri onun elinden çıkar.

Çocuğunun üzüntüsüyle üzülen, sevinciyle sevince boğulan, hastalandığında başucundan bir an olsun ayrılmayan koruyucu bir melek o. Çünkü; çocuğunu çok seviyor ve yaptığı en iyi şey, ona olan sınırsız sevgisini içinden geldiği gibi göstermek.

Anneler her şeyi bilse de, yine de çocuklarından öğrenecekleri çok şey vardır. Merhamet, vicdan ve karşılıksız sevgi nedir, çocukları dünyaya geldikten sonra öğrenir anneler... O, sağlam duruşuyla ve hayata bakışıyla çocuklarına örnek olan güçlü bir anne. Her şeyiyle benim için yılın annesi o!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler