HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yok böyle kaçakçılık

Rize'de polis tarafından aranan aracın, motor aksamından, döşemesine ve istetme lastiğin içerisine kadar gizlenmiş kaçak sigaralar ele geçirildi. Telefon operasyonu ise herkesi şaşırttı.

Rize'de kaçak sigara taşıdığı tespit edilen bir araç şok etti.

Edinilen bilgiye göre, Rize'de polis tarafından bir araç durduruldu.

Yapılan aramada, aracın döşemelerinin altında, iç saclarının altında, motor aksamının bulunduğu kısımda ve kesilerek havası alınmış istetme lastiğin içerisinde gizlenmiş şekilde toplamda 7 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Araçta bulunan H.K ve Y.K hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten işlem başlatıldı. İfadeleri alınan H.K ve Y.K mahkemeye çıkartılmadan savcı talimatı ile serbest bırakıldı.

GİZLİ BÖLMEDEKİ TELEFONLAR 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ

Beyoğlu'nda yapılan operasyonda ise, bir otomobilin gizli bölmelerinde, 283 akıllı cep telefonu bulundu.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mardin'den İstanbul'a gelen bir otomobilde çok sayıda kaçak cep telefonu olduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

İstanbul girişinden itibaren takip edilen araç, Beyoğlu'nda ekipler tarafından durduruldu.

Otomobilde, mahkeme kararıyla yapılan aramada, arka tampon ve ön farların alt kısmındaki gizli bölmelerde iki farklı markaya ait 283 akıllı cep telefonu bulundu. Sürücü Ahmet A. gözaltına alındı.

Ele geçirilen cep telefonlarının piyasa değerinin yaklaşık 560 bin lira olduğu bildirildi.

Emniyetteki işlemleri devam eden şüphelinin, Irak'tan aldığı telefonları Eminönü'ndeki elektronik malzeme satan bazı mağazalarda piyasaya sürmek istediği öne sürüldü.

AJANSLAR

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler