HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yol ortasında bu halde bulundu!

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, baş bölgesinde yaralar bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, yaptığı çalışmada cesedin 29 yaşındaki Suriyeli Meşir Ellevadi'ye ait olduğunu tespit etti. Ellevadi'nin olaydan yaklaşık üç saat önce bıçaklı kavgaya karıştığını ve Hasan El A'yı sırtından bıçakladığı bilgisine ulaşan polis ekibi, yaralayı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'ndeki narenciye bahçesinde çalışan bir kişi yol ortasında kanlar içinde yatan bir şahsı görünce hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın kafasında derin bir kesik olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi.

YARALANAN DİĞER SURİYELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ise olayla ilgili araştırma başlattı. Yapılan araştırmada hayatını kaybeden şahsın Suriye'den iç savaştan kaçan Meşir Elavvad (29) olduğunu belirledi. Polis araştırmayı derinleştirdiğinde Şehir Hastanesine bıçaklanarak giden Hasan El Ali ile Elavvad'ın kavga edip birbirini yaraladığı ihtimali üzerinde yoğunlaştı. Bunun üzerine Ali, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

BIÇAK YA DA KESER İLE ÖLDÜRÜLDÜ

Elavvad'ı kimin öldürdüğü Ali ile yapılan görüşme ve görgü şahitlerinin ifadesinden sonra kesinlik kazanacak. Elavvad'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ceset üzerinde yapılan incelemede kemerin kesik olduğu, kafanın arkasındaki derin kesiğin sallama diye tabir edilen bıçak ya da keser ile oluştuğu üzerinde duruluyor.

İHA


En Çok Aranan Haberler