HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yolda yürüyen kadını taciz ettiği iddia edilen Suriyeli'ye esnaftan dayak!

Düzce kent merkezinde Suriyeli olduğu belirtilen bir kişi, karşı kaldırımda yürüyen bir kadına tacizde bulundu. Kadının bağırması üzerine olay yerine gelen esnaf, Suriyeli'yi bir iş yerine soktu. İş yerinde bir esnafın yumruk atması sonucu yere yığılan Suriyeli'nin güvenlik kamerası kayıtlarında darp edildiği ortaya çıktı. Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipleri, kimseyi bulamayınca işlem yapamadı.

Düzce'nin Kültür Mahallesi Süleyman Kuyumcu Caddesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Suriyeli olduğu ileri sürülen bir kişi kaldırımda yürüyen bir bayana sözle tacizde bulundu.

YUMRUK DARBESİYLE YERE YIĞILDI

Bayanın şahsa bağırması ile birlikte etrafta bulunan esnaf, şahsı alarak bir iş yerine soktular. Bu sırada telefonla konuşmaya başlayan ve Arapça konuştuğu iddia edilen şahsı dinleyenlerden bir kişi kendini tutmayarak yumruk attı. Aldığı yumruk darbesi ile yere yığılan şahıs yine kendisine yumruk atan şahıs tarafından tekmelenerek darp edildi.

POLİS KİMSEYİ BULAMADI

Kavga ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri etrafta kimseyi bulamadı ve şikayetçi de olmayınca işlem yapamadı. Ancak Suriyeli olduğu iddia edilen şahsın darp edildiği an ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

İHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler