HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YOLO, İnovasyon Haftası’nın gündeminde yerini aldı

Çolakoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çolakoğlu, İnovasyon Haftası’nda düzenlenen “Türk İş Dünyası Paneli “nde yeni girişimi YOLO’yu anlatacak.

YOLO, İnovasyon Haftası’nın gündeminde yerini aldı

Çolakoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çolakoğlu, Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında 8 Aralık Perşembe günü düzenlecek “Türk İş Dünyası Paneli “nde yeni girişimi YOLO’yu anlatacak.

YOLO, şehir içinde lüks segment araçlar ile şehir içi VIP taşımacılık hizmeti veren ve sektöre çok iddialı girerek diğer rakiplerine nazaran çok farklı iş modeli ve kazanç vaat eden bir mobil uygulama. Dünyada Uber modeli olarak bilinen mobil uygulamanın Türkiye versiyonu olarak planlanmış olan YOLO, uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıktı. Haydar Çolakoğlu YOLO’nun dünyadaki benzerlerinden farklı kılan en önemli özelliğinin TR’de hukuksal altyapısının sağlamlığı ve farklı kazanç modelleri olduğunu söylüyor.

YOLO, hem kullanıcılara, hem de iş ortaklarına sağladığı yeni nesil bir iş modeli ile kısa sürede yola çıkıyor. YOLO, Çolakoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çolakoğlu başkanlığındaki güçlü yatırımcı ve yönetim kadrosu ile de dikkat çekiyor. Yönetim kademesindeki 12 kişilik tecrübeli ekibin, 1 yıl süren çalışmaları sonucu ortaya çıkardıkları YOLO, şehir hayatına yeni bir soluk getirmeyi planlıyor.

GooglePlay ve AppStore dan indireceğiniz uygulama sayesinde YOLO dünyasında siz de yerinizi alın. Detaylı bilgi ve iletişim içinwww.yolo.com.tr adresinden YOLO’ ya ulaşabilir @yolo_turkiye Instagram adresinden de takip edebilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler